Vanmorgen hadden we de wekker gezet voor onze dag dolfijnenzwemmen in Discovery Cove. Omdat we daar ook kunnen ontbijten, zijn we om half 8 nadat we alle spullen bij elkaar hadden gezocht daar naar toe gereden.

Om precies 8 uur stapten we bij Discovery Cove binnen. Nadat onze tags gemaakt waren, mochten we het park in. Als eerste hebben we ontbeten en na het ontbijt hebben we onze wetsuit aangedaan.

ontbijten in DC

Onze dolfijnenzwem was gepland voor 10:40 uur, dus voor die tijd konden we vast naar de Grand Reef voor het zwemmen tussen de roggen en de zoutwatervissen. De temperatuur van het water viel reuze mee, dus we waren snel door.

tussen de roggen

Haaien

Haaien2

Voordat we ons gingen melden bij de cabana Sanddollar hebben we nog een sanitaire pitstop gemaakt. Altijd een heel gedoe met die pakken. In de cabana kregen we eerst een uitleg en een instructiefilm, voordat we met Brandon mee konden lopen naar Kaley, de dolfijn waar wij vandaag mee gaan zwemmen. Het was een super leuke ervaring en diverse vormen van interactie kwamen voorbij. Aaien, kus geven, aan de rugvin meegetrokken worden, voeren en natuurlijk natgespat worden.

Bianca1

Sjon1

Trudie1

Richard1

Bianca2

Sjon2

Trudie2

Richard2

Bianca3

Sjon3

Trudie3

Allen met Kaley

Veel te snel ging het voorbij en moesten we plaats maken voor de volgende groep. Na het bekijken van de foto’s, hebben we onze wetsuits uitgedaan en een wetsuit hesje aan gedaan. Inmiddels was het half 1 en voordat we ons in de lazy river begaven hebben we geluncht. Het smaakte allemaal weer prima. Het rondje in de lazy river is altijd leuk om te doen, vooral omdat je door de volière heen gaat, waar je de vogels voer mag geven. Ze waren dit keer niet zo happig, maar we hebben we wat kunnen voeren. Na het rondje in de lazy river, hebben Trudie en Richard de ligstoelen opgezocht en hebben Sjon en ik de otters en de aapjes opgezocht.

aapjes

aapjes2

aapjes3

ottertjes

ottertjes2

Rond half 4 hebben we de douches opgezocht en hierna onze fotopakket uitgezocht en opgehaald. Het was een heerlijke dag Discovery Cove en deze was helaas al weer ten einde. Na Discovery Cove zijn we naar de Florida Shoppingmall gereden en hier heb ik de batterijkwestie van mijn Iphone geregeld. We hebben bij de naastgelegen Outback gegeten en de biefstuk hier was lekkerder als bij de Outback vlakbij de villa. Onderweg terug naar huis hebben we nog een stop gemaakt bij de Walmart. Nu kunnen we morgenochtend tenminste weer ontbijten. Terug in de villa heb ik mijn backup terug gezet, maar dit had nog wel wat voeten in aarde. Eerst moest ik de update op mijn telefoon draaien (deze had ik namelijk nog niet gedaan), vervolgens moest ik de nieuwere versie van Itunes updaten. Hierna zag Itunes mijn telefoon niet meer. Wat we ook deden, het wilde mijn telefoon niet zien. Uiteindelijk kwamen we er achter dat er drivers niet geïnstalleerd waren en nadat we dit alsnog gedaan hadden, deed alles weer wat het moest doen. Morgen willen we in de middag naar Aquatica, nog een lekker dagje in het water dobberen.