Een ritme is een ritme, zelfs als het vakantie is. Wederom was ik veel te vroeg wakker en om half 7 vond ik het genoeg en ben ik eruit gegaan.

Ik heb de verslagen van de afgelopen dagen geschreven, foto’s uitgezocht en vlak voordat ik ze “live” zou zetten konden we ontbijten. Na het ontbijt was het nog een paar klikjes en de verslagen stonden online. Na het opruimen van de ontbijtspullen en het bij elkaar zoeken van onze spullen zijn we naar Seaworld gereden. Hier konden we door onze jaarkaart prefered parkeren en stonden we lekker dichtbij.

sneeuwpop

We waren net te laat voor de Blue Horizons, maar wel op tijd voor Clyde & Seamore. Via de flamingo’s, roggen en dolfijnen zijn we naar het stadion van Clyde & Seamore gelopen.

Flamingo's

Flamingo's2

Na deze show waarbij zowel Clyde als Seamore alsnog hun diploma behaalden zijn we richting Shamu Stadium gelopen.

Clyde en Seamore

Clyde en Seamore2

Hier hebben we eerst bij de onder water viewing gekeken en daarna zijn we het stadion ingegaan.

UV

De show begon vrij snel en hier valt verder niet veel over te vertellen. Foto’s zeggen in dit geval meer.

One Ocean1

One Ocean2

One Ocean3

shamu

One Ocean4

One Ocean5

One Ocean6

One Ocean7

Na de show zijn we naar de lounge gelopen en hebben hier een broodje gegeten als lunch.

Leguaan

Het was de eerste keer dat wij gebruik maakten van deze lounge en het broodje smaakte heerlijk. Na de lunch zijn we naar Pet’s Ahoy gelopen en hier was wel even een grappig moment. Eén van de honden deed niet wat hij moest doen. Op zo’n moment komt één van de trainers het podium op, zegt dat ze weer een stukje terug gaan in de tijd en starten dat deel opnieuw. Gelukkig was de hond de tweede keer niet afgeleid.

Pets ahoy1

Pets ahoy

Langzaam zijn we richting de uitgang gelopen en zijn richting The Loop gereden. Hier hebben we eerst de dichtbij zijnde Walmart bezocht, maar helaas ook hier geen korte broeken voor Richard. Daarna hebben we een aantal winkels gezocht en heb ik bij Michaels wat refills gekocht voor mijn plakapparaat voor scrappen. Omdat we vanavond bij Texas Roadhouse wilden eten, zijn we via de John Young Parkway naar de 192 gereden en door naar het restaurant. Wij hadden hier nog nooit gegeten, maar werden aangenaam verrast. Het eten smaakte heerlijk en de biefstuk was super van smaak en lekker mals. Na het eten zijn we terug gereden naar de villa. Morgen hebben we een dagje Discovery Cove op het programma staan. Om 8 uur gaat het park open en we willen dan voor de deur staan. Dit wordt weer een wekker zetten.