Ondanks dat ik de wekker gezet had, was ik voor de wekker wakker. Om kwart over 8 zaten we in de auto richting St. Petersburg voor onze segwaytour van half 11.

In St. Petersburg hebben we eerst brood gehaald voor tussen de middag, want tussen het segwayen en de boot in hebben we daar geen tijd voor. David stond ons al op te wachten en nadat we geïnstalleerd waren zijn we de tour gestart.

segwayen1

segwayen2

Op diverse plekken maakten we een stop en kregen we achtergrondinformatie te horen over de plek waar we gestopt waren. Zo hoorden we dat St. Petersburg de 3e op de lijst is qua aantallen parken Downtown. Helaas wilde mijn camera niet meer scherpstellen en ben ik iedere stop bezig geweest om dit weer te herstellen. Gelukkig deed de camera het na een aantal stops weer, maar heb ik wel een aantal fotomomenten gemist.

segwayen3

segwayen5

Na een gezamenlijke groepsfoto zat de tour er op en hebben we de segways terug gebracht naar het startpunt.

segwayen4

Ondertussen was er een behoorlijke bewolking op komen zetten en waaide het ook erg hard. Trudie en ik hoopten al dat de boot verzet kon worden, want op deze wijze zou het geen fijne boottocht worden. Bij de bootverhuurder aangekomen, gaven ze al meteen aan dat het met dit weer niet door ging en hebben we de boottocht verzet naar aankomende maandag. Onderweg terug naar Kissimmee hebben we op een parkeerterrein ons brood gegeten. We hadden precies op dat moment dat het even droog was, want inmiddels regende het ook al een beetje. In Orlando zijn we eerst langs Seaworld gereden om de 14 dagen toegang voor Trudie en Richard te regelen en aansluitend zijn we naar de Florida Shoppingmall gereden. Zoals gebruikelijk hebben we de auto bij JCPenney geparkeerd en hebben daarna een rondje mall gedaan. Veelal kijken, kijken en niet kopen.

Mall1

Mall2

Mall3

Ook bij de Apple store zijn we naar binnengelopen. Er was van de week een bericht op Internet dat de eerste serie Iphone 6 iets met de batterijen hebben en dat deze vervangen moeten worden. We wilden die van mij hier even op laten controleren en ja de mijne valt ook in deze eerste serie. Omdat de Applestore in Amsterdam altijd moeilijk te bereiken is, wil ik de reparatie van de week hier uit laten voeren. Dat is het mooie van Apple, dat kan natuurlijk zonder vragen gewoon gedaan worden. Na het eerste deel hebben we in de Dining Paviljon bij Five Guys een burger met patat gegeten. Als toetje hebben Sjon en ik een heerlijk ijsje bij Coldstone genomen. Daarna zijn we via Walmart terug gereden naar huis. Na het gebruikelijke kopje koffie zijn Trudie en Richard nog een klein rondje gaan lopen. Ze kwamen net weer binnen stappen toen Sjon en ik op punt stonden om naar bed te gaan. Morgen willen we in ieder geval een paar uur naar Seaworld.