Ondanks dat we niets op de planning hadden was ik ook weer vroeg wakker, namelijk half 7. Wel iets later, maar nog steeds erg vroeg voor in de vakantie.

Gelukkig heeft de rest daar minder last van en langzaamaan was iedereen wakker. Na het ontbijt hebben Sjon en ik even wat boodschappen gedaan voor de lunch en Trudie en Richard hebben zich vast geïnstalleerd bij het zwembad.

bij de pool

Na de lunch hebben ook Sjon en ik ons plekje opgezocht bij het zwembad en met lezen, zwemmen en lekker luieren kom je de middag wel door. ’s Avonds zijn we naar Kobé gereden en hebben daar heerlijk aan de teppanyakiplaat gezeten terwijl ons avondeten werd bereid.

Kobe

Kobe2

Kobe3

Kobe4

Omdat Richard jarig is geweest hadden we dit doorgegeven en na het eten werd er voor hem gezongen en kreeg hij een heerlijke cupcake met een kaarsje erin geserveerd.

Kobe5

Kobe6

Na dit overheerlijke eten zijn we naar de Disney Springs gereden en hebben de vorderingen bekeken. Het begint nu echt al aardig op te schieten met de verbouwingen en wij vinden het erg mooi worden.

DS1

DS2

DS3

DS4

DS5

Na een volledig rondje langs de winkeltjes zijn we via de Walmart teruggereden naar de villa.

versierde huizen

Hier hebben we uiteraard nog eerst een kopje koffie gedronken. Morgen moeten we bijtijds op pad, want we gaan segwayen in St. Petersburg en hebben voor ’s middags een boot gehuurd om in de Tampa Bay te varen.