De eerste nacht in de villa zit er op en we hebben prima geslapen. Vanmorgen heb ik eerst alle verslagen van de afgelopen dagen geschreven en de foto’s uitgezocht.

Natuurlijk heb ik zodra ze uit bed waren ook Richard en Trudie gefeliciteerd met de verjaardag van Richard. Nadat ik het verslag van donderdag online had gezet zijn we in de auto gestapt en zijn we naar de Premium Outlets aan Vineland gereden.

Vertrek uit de villa

Hier zijn we op zoek gegaan naar onze laatste spullen. Ik heb goed gescoord bij de Kipling store en nog wat boodschappen.

Vineland1

Vineland2

Vineland3

Vineland4

Maar ook hier hadden ze helaas niet alles en moesten we (en dat vonden we heel vervelend, maar niet heus) ook nog naar de Premium Outlets aan de International Drive.

International Drive1

International Drive2

Mijn zus had gevraagd of ik wat voor haar mee wilde nemen en hier kon ik eindelijk slagen. Ze hebben op dit moment een actie koop 2 en krijg 2 gratis. Dit is natuurlijk al mooi, maar omdat Richard jarig is kregen we ook nog eens 20% korting op het aankoopbedrag. Vanwege mijn VIP status kreeg ik van de week ook 5% korting, maar deze kreeg ik nu niet. Nadat we hier om vroegen, hebben ze heel veel moeite gedaan om ook hierop de 5% te geven. We moesten even wachten, maar uiteindelijk hadden ze het voor elkaar.

International Drive3

Ook bij de winkel hierna kregen we dezelfde korting en tja toen hadden we de smaak te pakken. We gingen naar een andere vestiging van deze keten voor sokken en hier kregen we een prijs door van $ 8,99 per pak en 2 pakken voor $ 10. Maar omdat ook hier het bordje stond van koop 2 en krijg 2 gratis, bedachten we dat 4 pakken sokken voor $ 10 niet verkeerd zou zijn. Echter ze hadden maar 2 pakken van deze sokken. Gelukkig gold deze actie ook voor andere sokken van hetzelfde soort. Zo kwam het dat Trudie 2 pakken sokken nam en ik ook 2 pakken. Bij de kassa hebben we natuurlijk gemeld dat Richard jarig was en kregen we nog eens 20% korting op de sokken. We liepen uiteindelijk de winkel uit met 4 pakken sokken voor een totaalprijs van $ 8,52 incl. Tax. De snelle rekenaar rekent dat dit goedkoper is als één los paar aanschaffen. Ik zeg maar zo, zeg maar nee, dan krijg je er 4 voor hetzelfde geld of goedkoper. Hierna was het echt klaar met het shopgebeuren, in ieder geval voor deze week. De leuke kortingen en discounts zijn weer over en we hebben alle boodschappen in huis. Onderweg terug naar de villa hebben we een stop gemaakt bij de Walmart en hier hebben we eten voor ’s avonds gehaald en natuurlijk een klein taartje ter ere van de verjaardag van Richard.

Walmart

taartje

Hij wilde geen kaarsjes op zijn taartje, want hiervoor was het taartje te klein. De rest van de middag/avond hebben we rustig aan gedaan en zijn we een beetje aan het bijtanken na alle indrukken van de afgelopen dagen. Morgen willen we naar de oostkant van Florida om hier de Wildlife Drive te rijden en verder in deze omgeving het één en ander te doen.