Ook vanmorgen hadden we om half 8 afgesproken en om deze tijd liepen we gezamenlijk naar de ontbijtruimte. Het was iets drukker in de ruimte, maar gelukkig was onze tafel nog vrij.

Nadat we allemaal onze breakfastitems bij elkaar gezocht hadden, werd het tijd om deze op te eten. Na het ontbijt hebben we de spullen bij elkaar gezocht, de auto volgeladen en wat benzine in de tank gegooid.

Vertrek uit hotel

Hierna hebben we de Tom ingesteld op de Premium Outlets bij Bradenton. De rit hier naar toe duurde 2 uurtjes en een blik op het parkeerterrein gaf aan dat het er erg druk was. Het duurde even voor we een plekje hadden, maar uiteindelijk is het gelukt.

Bradenton5

Hierna hebben we diverse winkels bezocht en natuurlijk ook nog wat gekocht.

Bradenton1

Bradenton2

Bradenton3

Bradenton4

Ze hadden alleen niet in alle winkels waar we op zoek naar waren, dus moesten we ook nog naar de Premium Outlets bij Tampa. Maar eerst hebben we hier in de foodcourt geluncht en onze boodschappenlijst afgehandeld. We hebben alleen maar de winkels bezocht waar we wat te zoeken hadden en verder geen extra winkels bekeken. Na bijna 5 uur waren we hier uit gewinkeld en zaten we weer in de auto. Onze volgende stop was nu Tampa Premium Outlets en hier zijn Trudie en ik vast uitgestapt, terwijl de heren op zoek gingen naar een parkeerplaats.

Tampa1

Tampa2

Tampa3

Tampa4

Ook hier was het een gekkenhuis. Uiteindelijk ben ik geslaagd bij de Levis store en Trudie bij de Skechers winkel, dus hier hoefden we niet lang rond te lopen. Deze outlets zijn wel super mooi aangelegd en bij een volgend bezoek aan Florida zeker een uitgebreider bezoek waard.

Tampa6

Tampa5

Tom werd ingesteld op ons hotel in Crystal River en na een rit van een uur over aarde donkere weggetjes kwamen we hier goed en wel aan. Omdat we morgenochtend vroeg met manatees gaan zwemmen heb ik gevraagd voor een extra late uitcheckmogelijkheid. Dit werd geregeld en nu hoefden we pas om half 1 uit te checken. Op deze wijze hadden we na het zwemmen nog de mogelijkheid om even te douchen in het hotel voordat we richting Orlando gaan rijden. Zoals gezegd moeten we morgen vroeg op, want om half 7 moeten we ons al melden bij Adventure Diving.