Vandaag staat de rit naar onze volgende bestemming op de planning. Zei ik gister dat we in Bradenton wilden shoppen, dit lag toch te ver uit de richting dus we gaan naar Sanibel Outlets, dat ligt op een goed bereidbare afstand van ons hotel.

We vertrokken om 10 voor half 10 uit de villa en nadat we de sleutel keurig terug gedaan in de lockbox zijn we op pad gegaan.

onze villa

We hadden gekozen voor de rit over de eilanden. Maar eerst hebben we de tank weer vol gegooid. Dit ritje kost normaal gesproken iets meer dan één uur, maar door werkzaamheden hebben we er nu bijna 2 uur over gedaan.

Route

Maar nog steeds kwamen we veel te vroeg in ons hotel aan.

koffie drinken in hotel

Gelukkig waren onze kamers wel al klaar en na een beker koffie in het ontbijtgedeelte hebben we de koffers naar de kamers gebracht en zijn naar de Sanibel Outlets gereden.

Hotelkamer

Hotelkamer2

Hier hebben we een rondje langs alle winkels gemaakt en zijn wederom goed geslaagd.

shoppen

shoppen2

shoppen4

Nu lijkt het net of de heren niets gekocht hebben, maar zij hadden hun aanwinsten al eerder naar de auto gebracht.......

Terug in de hotelkamer (er was niet voldoende tijd om nog een mall te bezoeken) hebben we even een uurtje gerust en zijn toen naar de vlakbij gelegen Perkins gelopen. Het was voor Sjon en mij al een tijd geleden dat we daar gegeten hadden en ondanks dat het niet verkeerd smaakte zal dit restaurant niet meer door ons bezocht gaan worden. De menukaart geeft te weinig keuze en is erg veel van hetzelfde. Na het eten zijn we naar de Walmart gelopen en hier hebben we nog even rondgelopen. Voor morgen hebben we geen ontbijtspullen nodig, want we hebben ontbijt in het hotel. Wederom hebben we in de ontbijtruimte nog gezamenlijk een beker koffie gedronken en zijn toen naar onze kamers gegaan. Morgen gaan we een bezoek brengen aan Sanibel en Captiva. Beetje wandelen/zitten aan het strand en kijken wat we nog meer tegen gaan komen.