Langzaam kruipt het moment van opstaan vooruit. Vanmorgen was het half 6, maar goed ik vermaak me wel met het schrijven van het verslag en het nieuws lezen op internet. Na het ontbijt hebben we de spullen bij elkaar gezocht en zijn richting Bonita Springs gereden.

Onderweg hebben we een stop gemaakt bij de mall van van de week. We hadden daar een mooie laptoptas gezien bij de JCPenney en wilden in Orlando kijken of het door Black Friday goedkoper zou worden. Maar om dezelfde te kunnen vinden moesten we er eerst een foto van maken. Omdat deze tassen in de uitverkoophoek stonden hebben we blond nogmaals een verkoopster gevraagd (van de week al naar de prijs gevraagd, maar zij gaf geen krimp) naar de prijs. Zij gaf direct aan dat het raar was dat er geen discount afging, dus even verder zoeken. Maar helaas! Omdat ze ons toch niet zonder korting wilde laten vertrekken gaf ze aan dat ze er 40% af kon halen. Dat vonden wij natuurlijk een goed idee. Omdat er op één van de tassen een vlekje zat (waar ik haar natuurlijk op wees) en er maar 2 van deze tassen waren, haalde ze bij deze tas er nog eens 10% extra af. Op de toonbank lagen vanwege Black Friday kortingscoupons van 20%, waarop ik vroeg of dit ook voor ons gold. Ja hoor, natuurlijk en dus hup nog een keer 20% eraf. Uiteindelijk waren de 2 tassen samen inclusief tax goedkoper, dan de originele prijs van de tas zonder tax. (De vlek is er trouwens met een beetje water en zeep gewoon vanaf gegaan). Hierna zijn we doorgereden naar Coconut Point. We hebben hier even bij de Target rondgelopen, maar konden niets vinden. Inmiddels was het lunchtijd en we wisten dat er in deze open mall een Five Guys zat, en dit werd onze plek voor de lunch. De burgers waren weer zoals we gewend zijn van deze vijf jongens, super heerlijk.

Five Guys

Na het eten hebben we de auto richting het strand gestuurd en bij Barefoot Beach hebben we de stoelen, welke beschikbaar waren in onze villa, neergezet. Trudie en Richard hadden ligbedden en gingen daar lekker op liggen. De één ging de binnenkant van zijn ogen bekijken en de ander lekker lezen op de e-reader. Sjon en ik hebben lekker langs de waterkant gelopen.

schaduwen

strand

strand2

strand3

Tussendoor even onder de parasol in de stoel gezeten en vervolgens nog een stukje gelopen. Op het moment dat de zon aan het zakken was en de temperatuur iets daalde hebben we de spullen bij elkaar gezocht en zijn na een stop bij de Walmart naar de villa gereden.

zon

Richard

weer opruimen

Barefoot Beach

Osprey

Hier hebben we een broodje gegeten en vast onze spullen bij elkaar gezocht. Morgen gaan we de villa verlaten en blijven dan 2 nachten in Fort Myers Beach. Onderweg hier naar toe willen we even bij de Premium Outlets in Bradenton kijken of we daar nog kunnen slagen.