Het doorslapen wil nog niet erg lukken, want wederom waren we om 5 uur uit ons bed. Geeft je wel rustig de tijd om alles te regelen, zoals verslag te schrijven en overige administratieve zaken die belangrijk zijn. Ik had het verslag nog maar net online of Trudie en Richard waren ook op.

Na het ontbijt hebben we Captain Jack gebeld voor het reserveren van een airboatride voor maandag. Nadat we dit gedaan hadden hebben we spullen bij elkaar gezocht en zijn naar de Coastland Center Mall gereden. Hier waren om 10 over half 10. In de veronderstelling dat de mall om 10 uur open zou gaan hebben we een rondje om de mall heen gelopen.

Coastland Center Mall

Aan de andere kant van de mall (zo rond 10 uur) vonden we dat het nog erg stil was. Wat bleek deze mall gaat pas om 12 uur open. Er zat niets anders op dan door te lopen naar de auto en dan toch maar eerst naar Miromar Outletcenter te rijden. Hier reden we om 11 uur het terrein op en de parkeerplaats was nog lekker rustig. Ondanks dat de temperatuur niet hoog zou zijn vandaag, scheen het zonnetje wel volop dus kozen we een plekje in de schaduw. Na nog een slokje drinken zijn we naar onze eerste winkel gelopen.

Miromar Outlets1

Dit was de Gap store. Hier hebben Sjon en ik beide wat gekocht en ook Trudie is hier geslaagd voor haar eerste aankopen. De volgende winkel was een Skechers Outlet. Trudie en Richard hebben beide Skechers en vinden deze gympen erg fijn lopen. Degene die ze hebben zijn aan vervanging toe. Trudie is goed geslaagd, maar van het paar wat Richard op het oog had heeft één schoen in de etalage gestaan en hierdoor dus kleurverschil. Gelukkig komen we nog meerdere outletcenters tegen, dus dit gaat zeker goed komen. Zelf heb ik ook een paar gepast en gekocht. Inmiddels was het lunchtijd en de keuze was in dit geval niet reuze, dus werd het een broodje van Subway. Nadat we deze op ons gemak hadden genuttigd hadden zijn we naar de Nike store gelopen.

Miromar Outlets2

Sjon wil graag nieuwe gympen, want degene die hij nu heeft lopen niet lekker. Maar helaas kon hij niet slagen. Hierna hebben we koers gezet naar de Columbia voor van die lichtgewicht broeken, welke tijdens het wandelen je beschermen en niet te warm zitten. We hebben wel mooie gezien, maar hadden geen zin in passessies dus hebben we besloten om in de villa eerst de maat van degene die we hebben te noteren, zodat we bij een volgende Columbia Store gerichter kunnen zoeken.

Miromar Outlets3

Ook bij de naastgelegen Eddie Bauer hebben we even binnen gekeken, maar ook hier konden we niets vinden. Volgende stop was de Levis store, hier heb ik voor mezelf een nieuwe spijkerbroek gevonden en Trudie en Richard zijn ook goed geslaagd. Laatste winkel van deze outlet mall werd Sjon zijn favoriete winkel, namelijk de Polo Ralph Lauren.

Miromar Outlets4

Hier heeft hij een mooie nieuwe polo gescoord. Nadat we alle spullen in de auto hadden geladen, nog een slokje drinken hadden genomen zijn we terug gereden naar het Coastland Center Mall. De mall is niet zo groot als de Florida Shopping Mall, maar het heeft een aantal bekende namen, zoals JCPenney, Macy’s, Sears en Dillards.

Coastland Center Mall2

De JCPenney was erg rommelig en niet fijn om door heen te lopen. Bij Macy’s was het al net zo en eigenlijk hadden we alsnog niet genoeg tijd om de hele mall door te wandelen, want om 6 uur gaat de boel dicht.

Coastland Center Mall3

De foodcourt werd bezocht en hier hebben we bij Sarku Japan super heerlijk gegeten.

Foodcourt

Nadat we ons eten op hadden waren alle winkels dicht en hebben we de uitgang dicht bij de auto gezocht. In de villa aangekomen hebben we een lekker bakje koffie gedronken en rond 10 uur ging voor mij het licht uit. Morgen gaan zoals gezegd de airboatride doen. We hebben er erg veel zin in.

Tasjes