Vanmorgen waren we, mede door de indrukken van de dag ervoor niet al te vroeg wakker. Nadat we hadden ontbeten en onze spullen bij elkaar gezocht hadden zijn we eerst naar de supermarkt gereden voor een vers brood.

Hierna zijn we in tegenstelling tot onze planning toch weer richting Provincetown gereden om daar nog wat verder te genieten van het Cape Cod National Seashore. We hadden gister van de ranger diverse aandachtspunten gekregen en deze wilden we nog bekijken. Als eerste zijn we naar de Three Sisters gereden.Dit zijn 3 kleine vuurtorens, welke vroeger aan de rand van het strand stonden. Zoals op de foto te zien is, is dit nu niet meer het geval.

three sisters

three sisters2

Ook zijn we bij de vervanger van deze 3 vuurtorens geweest. Om hier te komen moesten we over een pad lopen en normaal is dat niet zo erg, maar nu was er een invasie van rupsen. Je moest goed kijken waar je liep en ook hingen ze ineens voor je.

rupseninvasie

rupseninvasie2

vuurtoren

Soms hadden we dus een verstekeling op onze kleding zitten. Pas nadat we gezegd hadden dat we geen vergunning hadden om dieren te importeren namen ze afscheid van ons. Vlakbij de Three Sisters hebben we een wandeling gemaakt. Ook hier wemelde het van de rupsen, maar kregen we ook nog eens van alle kanten een tekenwaarschuwing. Gelukkig hadden we onze lange broeken aan en waren we verder ook goed beschermd, maar het loopt toch wel minder makkelijk als er zoveel aandacht aan geschonken wordt.

panorama

Onze laatste stop was een wandeling vlakbij het visitercenter. Dit was een leuke wandeling met steeds een afwisselende omgeving.

collage

Na deze wandeling vonden we het genoeg en zijn we richting ons hotel in Rhode Island gereden.

onderweg2

onderweg

Om hier te komen moet je over de 95 waar ik eerder in het verslag al naar gerefereerd heb.

staatsbord RI

Maar midden in de spits is het echt druk.

File

Nadat we onze spullen naar de kamer hadden gebracht zijn we in de buurt gaan kijken wat hier allemaal te doen is. Dit is jammer genoeg niet veel. Ons hotel ligt letterlijk aan het vliegveld en dus midden in een industriegebied. Niet dat je last van de vliegtuigen hebt, want die hoor je echt totaal niet. Maar daardoor is er gewoon erg weinig te doen. Voor morgen hebben we nog geen plannen, we nemen de dag zoals deze komt.