Omdat we vandaag niet zo’n een lange rit voor de boeg hadden heb ik vanmorgen na het ontbijt eerst het verslag van gister online gezet en hebben we op ons gemak de spullen bij elkaar gezocht en hebben Connecticut achter ons gelaten.

Om bij onze volgende bestemming te komen zijn we door Rhode Island gereden. Dit is de laatste staat van deze trip waar we een bezoek aan gaan brengen.

Rhode Island 

Maar vandaag rijden we door naar Massachusetts, waar we nog 2 nachten verblijven. We hadden in de route de tollbrug bij Newport gekozen om de route door een deel van deze staat te laten gaan, welke we anders niet zouden zien.

Tollbrug Newport

en weer in Massachusetts

Onderweg bij Dartmouth kwamen we een mall tegen en daar hebben we even een stop gemaakt. Rond half 7 zijn we door gereden naar ons hotel in Hyannis. Hier hebben we naast televisie kijken vast onze spullen klaargelegd voor morgen.

onze kamer

Want morgen moeten we vroeg op om naar Provincetown te rijden, wat helemaal aan de andere kant van Cape Cod ligt. Het was een relaxte rustige dag geworden zonder leuke wandelingen door mooie natuur gebieden.