Omdat we in het motel van Ruthie geen ontbijt hebben, hadden we gister al brood meegenomen en konden we dus op de kamer ontbijten. Na het ontbijt hebben we de spullen bij elkaar gezocht en zijn we naar beneden gelopen. Hier kwamen we Ruthie en Kevin (haar man) tegen en hebben hier even mee staan kletsen.

We kregen zelfs nog tips voor wandelroutes in de White Mountains. Rond 10 uur gingen we op weg.

White Mountains National Forest

De eerste trail hadden we snel gevonden, maar hier moesten we 3 dollar betalen en het bewijs in onze auto hangen. Helaas had ik geen 3 dollar los meer, en konden we dit dus niet doen.

Evans Notch

We hadden gezien dat het bos hier erg dicht begroeid is en we hadden hier niet echt op gerekend. We hadden onze korte broeken aan en omdat ik geen teken of een aanraking met poison yvi wil besloten we om het wandelen vandaag maar te laten en door te rijden naar North Conway, waar een outletcenter zit.

State line

Hier hebben we heerlijk door heen gewandeld en diverse winkels bezocht. Maar omdat we bij Merrimack alles al hadden gekocht, is het bij een enkel tasje gebleven. Ondanks dat hebben we hier toch ruim 3,5 uur weten door te brengen. North Conway is een leuk dorpje, maar je kan duidelijk merken dat het hele bestaan hier draait om de wintersport.

Covered bridge

We zijn via een andere route teruggereden dan we heen zijn gereden en hebben zo al een aardig stuk van het White Mountain National Forest gezien.

Route gereden

Morgen gaan we Bethel en Maine verlaten en gaan overnachten in Intervale New Hampshire. We nemen een lange route naar ons hotel en willen dan zeker wel wandelen in dit gebied.