Vanmorgen ging het allemaal iets anders dan we gepland hadden. Het wandelingetje van gister was er behoorlijk in geslopen en daardoor hadden we wat opstartproblemen. We besloten om het bezoek aan Merritt Island te laten voor wat het is.

Het is niet zo dat we niet meer naar Florida gaan, dus de volgende keer zullen we deze zeker nog een keer doen. In de tijd dat we nu in de condo verbleven hebben we wat wassen gedraaid zodat alles schoon de koffer in kan. Rond 12 uur zijn we richting Cocoa Beach gereden en zijn we bij Dave en Sherri lekker op het strand gaan zitten.

on the beach

on the beach2

Sherri had een pizza besteld en deze werd keurig naar het strand gebracht. Ieder 2 slices en genieten van het leven. In de badkamer heeft Sherri een spreuk die gaat als volgt: “Life is good at the Beach” en dat klopt volkomen. We hadden dit vorig jaar op Sanibel al ontdekt en ook nu hebben we een heerlijke middag gehad. Sjon heeft zelfs wat surflessen gehad en hij vond het helemaal fantastisch.

surfles

surfer

surfer2

Dus volgende keer zal hier zeker een vervolg aan gegeven worden. Op het moment dat het water te hoog werd zijn we naar binnen gegaan, hebben om de beurt gedoucht en daarna nog even lekker zitten kletsen. We hadden de foto’s die we tijdens hun trouwerij hadden gemaakt meegenomen en deze hebben we zitten kijken en heeft Sherri op haar computer gezet. Rond half 7 zijn we richting Kissimmee gereden en hebben onderweg op de 192 bij TGI Friday wat gegeten. Hierna zijn we nog even de Walmart ingelopen om echt onze laatste boodschappen te doen. Maar zoals altijd op dit tijdstip hartstikke druk met alleen maar Spaans sprekende klanten. Omdat we geen zin hadden om in de lange, lange rij te staan heb ik de tip die ik van de week kreeg toen ik alleen een brood had ter harte genomen en zijn we naar de juweliersafdeling gelopen om te vragen of we ook daar konden betalen en dat mocht. Op het moment wij klaar waren en de winkel uitliepen, stonden dezelfde personen nog op dezelfde plek in de rij. Kijk dat is winst. In de condo hebben we nog een beetje aan lopen rommelen, klondike ijsje (moet toch ook op) gegeten en toen werd het tijd om te gaan slapen. Morgen gaan we naar Seaworld, weer heerlijk naar het zwart en wit kijken en natuurlijk inpakken.

Life is good at the beach

6 reacties

  • Weer een heerlijke dag stranddagen zijn echt zo vreselijk genieten !!

    Gewijzigd op zondag, 11 oktober 2015 16:30 door Rick.
  • Ook een dagje relaxen moet kunnen en zeker als je toch weer terug komt. Tot zo

    Gewijzigd op zondag, 11 oktober 2015 16:42 door Kim.
  • Heerlijk tpch zo'n daggie. Laten we van deze dag ook nog een superdag maken

    Gewijzigd op zondag, 11 oktober 2015 16:44 door Heleen.
  • Cocoa altijd leuk om te doen ondanks dat ik helemaal geen strandmens ben. Veel plezier morgen bij de black en white's. :lol:

    Gr. Ronald

    Gewijzigd op zondag, 11 oktober 2015 16:56 door Ronald.
  • Nou inderdaad life is zeker goed at the beach en zeker in Florida! Wat een gezellige dag zo met jullie vrienden! Morgen nog lekker genieten in Seaworld! Veel'plezier daar!

    Gewijzigd op zondag, 11 oktober 2015 17:15 door Renee.
  • goed hoor Sjon je kan het aardig hoor en een dagje relaxen is ook lekker geniet er maar van groetjes Papa & Mama

    Gewijzigd op zondag, 11 oktober 2015 20:13 door Mama.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.