Vanmorgen werd ik om 7:08 uur gebeld vanuit Nederland en daarna waren we dus goed wakker. Geen slecht nieuws ofzo. Maar je bent dan eenmaal wakker omdat je hersens in gang gezet worden.

Na het ontbijt en het bij elkaar zoeken van de spullen zijn we om kwart over 10 richting Aquatica gereden. Hier konden we voor $ 5 een upgrade krijgen naar preferred parking. Wij aan die dame uitleggen dat we dit al hebben en zij bleef volhouden van niet. Totdat ze de bon zag en het daar gewoon op stond. Met een kaart onder onze ruitenwisser konden we dus vlak voor de ingang parkeren. We hadden onze badkleding al aan, dus na het regelen van een kluisje spullen erin, plekje zoeken voor onze handdoeken en dobberen in de lazy river.

Lazy river Bianca

dolfijnen

dolfijnen2

Na 2 rondjes dobberen zijn we van de glijbaan die hier bij hoort afgegaan en zijn bij de exit er uit gegaan.

Lazy river Sjon

Even een rondje over het park lopen, hier en daar een glijbaan gedaan en vervolgens bij de wildwaterbaan vest aan en ook even 2 rondjes gedaan.

stroom Sjon

stroom Bianca

Het zonnetje scheen heerlijk en de temperatuur was goed, dus wat wil een mens dan nog meer.

selfie

Via het golfslagbad, waar de golven nu hoger waren dan de vorige keer terug naar onze plek.

Hier hebben we even gezeten, wat gedronken en een energybar gegeten (want van dat dobberen wordt je erg moe). Naast ons zaten Brazillianen en deze toverden chips, ander eetwaren en drank uit hun tassen, terwijl er toch echt een no food policy is. Terwijl ik me afvroeg hoe zij dat dan voor elkaar kregen, want wij zijn vorig jaar bij Busch Gardens, waar dezelfde no food policy is, naar de kluizen buiten het park gestuurd om het daar op te bergen, zag ik dat het allemaal in hun handdoeken en kleding verstopt zat. Zo dus! Na even gezeten te hebben zijn we nog 2 rondjes over de lazy river gegaan, maar omdat het inmiddels erg druk aan het worden was in het park zijn we rond half 2 weer vertrokken richting onze condo.

Lazy river Bianca2

Lazy river Sjon2

Lazy river

Hier hebben we eerst even via Facetime contact gehad met zwager en schoonzus (eerder waren we er nog niet aan toegekomen) om de villa voor volgend jaar te bespreken. Daarna zijn we onder de douche gestapt en naar de Lake Buena Vista Outlets gereden om daar nog wat laatste spullen te kopen. Hierna zijn we doorgereden naar de Florida Shopping Mall. Romy had bij Macy’s een leuke jurk gezien, maar deze was er niet in haar maat en we hadden beloofd later nog een keer te kijken. Helaas was er geen nieuwe aanvulling geweest en hingen er nu zelfs minder dan de vorige keer. Op het moment dat we aankwamen bij de mall was het allang al etenstijd en hebben we daar in het dining pavilion wat gegeten.

dining pavilion

Het was erg druk in de mall en vooral veel Spaanstalige mensen. Omdat we deze drukte niet fijn vinden zijn we na het bezoek aan Macy’s direct terug gereden naar de condo. Hier hebben we lekker rustig aan gedaan. Vast de spullen bij elkaar gezocht om in te pakken enzo, want je kan het maar vast gedaan hebben. Morgen gaan we wederom een Statepark of iets bezoeken, alleen welke het wordt beslissen we morgen.

4 reacties

  • het ziet er weer gaaf uit hoor lekker zwemmen dat is toch ook gaaf veel plezier in het Statepark geniet er maar van groetjes Papa & Mama

    Gewijzigd op vrijdag, 09 oktober 2015 16:30 door Mama.
  • Genoeg Brazootjes dus zoals wij die mensen noemen. Hier lopen ook complete kuddes op dit moment. Maar een lekkere dag goed besteed. Wil je naar een rustige Macy? Fashion Square Mall.

    Gewijzigd op vrijdag, 09 oktober 2015 16:49 door Heleen.
  • Wat leuk zeg zo'n dagje waterpark ziet er erg leuk en ontspannen uit! Nog even in de drukte maar beter is weer lekker rustig in jullie condo! Veelplezier morgen!

    Gewijzigd op vrijdag, 09 oktober 2015 18:05 door Renee.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.