Het was maar goed dat we geen concrete plannen hadden vandaag, want gisteravond lagen we er pas rond half 2 in. Op het moment dat Nederland al weer aan het ontwaken was en sommigen zelfs al naar hun werk waren zochten wij pas ons kingbed op.

En toch ondanks dat we er zo laat in lagen waren we bijtijds wakker. Na het ontbijt en een quick shower zijn we in de auto gestapt. Want waar kun je je trouwdag beter vieren dan in Celebration. We hadden de auto vlakbij Market Street geparkeerd en zijn richting Lake Rianhard gelopen.

Celebration

 

Celebration2

Lake Rianhard

Lake Rianhard2

Vanaf daar zijn we naar Lake Evalyn gelopen en ook daar zijn we voorbij gelopen.

naar Lake Evalyn

Ze zijn druk bezig met het onderhouden van de bomen en het gras in het gebied en op een gegeven moment werden we door 2 tuinmannen gewezen op 2 alligators in het meer. Eén lag aan de overkant op zijn gemakkie, maar de ander lag in het water onder de boom waar zij even daarvoor takken aan het afzagen waren.

Alligator

Alligator2

We hebben natuurlijk hier even staan kijken en zijn toen verder gewandeld. We hebben diverse watervogels gezien,

Anhinga

maar ook een konijn die op zijn gemak van het gras aan het eten was.

konijntje

Terwijl ik meneer of mevrouw Konijn aan het fotograferen was kwam er een eekhoorn na me toe gelopen zo van “en ik dan?” Hij kwam zo dichtbij en ging er zo mooi voor zitten dat ik hem niet kon weerstaan om ook op de foto te zetten.

eekhoorn

 

Celebration3

 

Rondje

Halloween

Halloween2

Weer teruggekomen bij de auto zijn we naar Disney Springs gereden en hebben hier ook nog het één en ander bekeken.

Disney Springs

We zijn in de World of Disney geweest, in de Lego Store,

Lego

bij Ghirardelli het gratis chocolaatje gehaald. We zijn bij de glasblazer blijven staan om te kijken wat hij aan het maken was

Disney Springs3

en natuurlijk zijn we ook naar Days of Christmas geweest. Terwijl we van de omgeving aan het genieten waren hebben we nog even met Romy via facetime contact gehad.

Facetimen met Romy

Het was daar al bedtijd en zo konden we haar nog even gedag zeggen. Toch wel fijn dat er steeds meer WiFi beschikbaar is voor iedereen. We wilden bij Earl of Sandwich wat gaan eten, maar de rij stond onderhand tot buiten en dus besloten we maar om richting de auto te lopen en dan thuis maar iets te eten.

Disney Springs2

Het was wederom een heerlijke dag en we hebben enorm genoten. Iedereen bedankt voor de felicitaties en de reacties overal.

Mickey en Minnie

Morgen gaan we met Kim en Heleen naar Busch Gardens. Kijken of we die baby gorilla leuk op de foto kunnen zetten.

7 reacties

  • Nogmaals gefeliciteerd!! Heerlijk zo'n wandeling door Celebration en vervolgens de heerlijke drukte bij Disney. Jammer dat de Earl of Sandwich weer zo druk was.

    Gewijzigd op woensdag, 07 oktober 2015 05:39 door Chantal.
  • Wat een leuke dag en mooie plaatjes uit Celebration! Leuk om daar samen je trouwdag te vieren! Morgen weer een leuke dag voor de boeg veelplezier!

    Gewijzigd op woensdag, 07 oktober 2015 09:15 door Renee.
  • Dit is toch een onvergetelijke trouwdag. Jammer dat Patricia er niet bij was zomaar 2 alligators van dichtbij kunnen spotten. Veel plezier.

    Gewijzigd op woensdag, 07 oktober 2015 10:14 door Anita.
  • Nogmaals gefeliciteerd met jullie 26e trouwdag. Een hele prestatie tegenwoordig. Jullie hebben een heerlijke dag gehad die gestart was in Celebration. Moet nog steeds wennen aan de naam Disney Springs. Veel plezier morgen in BG.

    Gr. Ronald

    Gewijzigd op woensdag, 07 oktober 2015 10:41 door Ronald.
  • Als nog van harte . het ziet er wel leuk uit allemaal daar in dat park is het niet zo ver bij jullie vandaan en morgen ook veel plezier in Busch Gardens geniet er van groetjes Papa & Mama

    Gewijzigd op woensdag, 07 oktober 2015 12:58 door Mama.
  • Leuk je trouwdag vieren in Celebration!!
    Heel veel plezier in Busch Gardens!!

    Gewijzigd op woensdag, 07 oktober 2015 13:29 door Rick.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.