Dat het vanmorgen een dagje niets zou worden wist ik op het moment dat ik wakker werd. Ik was voor mijn doen erg laat (ben namelijk geen uitslaper en lag er gister ook niet super laat in).

Maar om half 9 gingen bij mij pas de luiken open. Nadeel van zo laat op staan is dat je de hele dag slecht op gang komt. Sjon heeft brood gehaald en ik ben begonnen met het verslag van de dag ervoor. Foto’s uitzoeken en ga zo maar door. Na het ontbijt hebben we hier in huis nog wat opgeruimd, wasje gedaan en de verslagen van onze mede “lotgenoten” gelezen. Ineens zag ik het bericht voorbij komen dat Remco en Inge vandaag al weer zouden vertrekken en wij hadden nog een half/half afspraak staan om de villa te bezichtigen. Snel via een persoonlijk bericht contact gezocht en gelukkig was er nog wat ruimte voor dat ze naar het vliegveld zouden vertrekken. Hierdoor waren de wandelplannen die we hadden even in de ijskast gezet. Om precies kwart voor 4 stopten we bij Remco en Inge voor de deur en kregen we een tour door hun fantastische villa. Tijdens deze tour waren we aan het facetimen met mijn schoonzus en zwager in Griekenland, zodat ook zij een beeld konden krijgen van de villa. We zijn namelijk voor volgend jaar op zoek naar een villa als we met zijn viertjes een bezoek gaan brengen aan Florida en een villa zelf van binnen bezichtigen is toch anders als op een foto. We konden Remco en Inge niet te lang ophouden want zij hadden een vliegtuig te halen, maar hun villa behoort zeker tot de mogelijkheden. Omdat we toch nog wel even een stukje wilden lopen en het inmiddels laat was zijn we naar het Shingle Creek Regional Park gereden om daar een stukje te lopen.

bord

We hadden in de blogs van Rick en Mandy en Pieter en Petra hier al over gelezen en dit leek ons een prima doel voor deze middag.

SCRP

SCRP2

SCRP3

SCRP4

vogeltje

vogeltje2

Na de wandeling zijn we even naar de Dollar Tree hier vlakbij gereden en daarna hebben we onszelf getrakteerd op een ijsje van Twistee Treat. Via de Walmart zijn we weer naar de condo gereden en hebben hier lekker sla met chicken tenders gegeten.

sla

De rest van de avond hebben we televisie gekeken en een beetje bank gehangen. Morgen willen we bijtijds op pad, want we gaan richting Clearwater om een bezoek aan Winter en Hope te brengen en aansluitend gaan we naar Tropicana Field voor een honkbalwedstrijd tussen de Tampa Bay Rays en de Toronto Blue Jays.

7 reacties

  • nou die dagen moeten er ook tussen zitten hoor en je bent er nog ff. Ziet er prima uit toch villa kijken statepark bezoeken en wat lekkers eten Top[

    Gewijzigd op vrijdag, 02 oktober 2015 02:49 door kim.
  • Lummeldagen moet je gewoon hebben. En toch een dag heerlijk besteed. En jullie hebben een dikke dag morgen voor de deur dus ik zou zeggen niks mis mee.

    Gewijzigd op vrijdag, 02 oktober 2015 03:10 door Heleen.
  • Heerlijk dagje zo de villa van Remco en Inge is fraai huh..
    Wij wilden er graag in voor 2016 maar de villa was al geboekt!! Heel veel plezier in Clearwater Beach!

    Gewijzigd op vrijdag, 02 oktober 2015 03:52 door Rick.
  • "Toch een heel gezellig dagje ""niets doen"" hahaha. Heerlijk zo'n niet gepland dagje!"

    Gewijzigd op vrijdag, 02 oktober 2015 05:59 door Chantal.
  • Lekker rustig dagje maar toch een mooi park bezocht!
    Wat leuk morgen naar Winter en Hope daar waren wij vorig jaar! Wij vinden het bijzonder om te zien hoe Winter zig zo kan redden! Have fun!

    Gewijzigd op vrijdag, 02 oktober 2015 06:44 door Renee.
  • ziet er weer goed uit ook nat of was het moeras
    lekker eten en voor de rest niets doen is ook wel eens lekker veel plezier morgen bij de honkbalwedstrijd groetjes Papa & Mama

    Gewijzigd op vrijdag, 02 oktober 2015 09:36 door Mama.
  • Wij hebben afgelopen zomervakantie in de mooie villa van Remco en Inge mogen kijken. Dan zie je hoe het ook kan.

    Morgen naar Winter en Hope. Heel veel plezier. Daarna ook nog naar de Rays waanzinnig. Tip van ons parkeren aan de overzijde in een straat bij mensen in de tuin.

    Gr. Ronald

    Gewijzigd op vrijdag, 02 oktober 2015 12:29 door Ronald.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.