Vanmorgen hebben we eerst ons beddengoed in de was gedaan en omdat het vanavond als we terug komen in een droog bedje willen slapen, moest deze eerst ook voordat we vertrokken in de droger.

Gelukkig zijn de wasmachines hier altijd heel snel en om 11 uur vertrokken we richting de Wekiwa Springs State Park.

Wekiwa Springs State Park

Als eerste zijn we, uiteraard nadat we de fee betaald hadden, naar de Wekiwa Springs gereden. Hier hebben we bij de vele picknicktafeltjes eerst een broodje gegeten.

eerst lunchen

Dat is altijd handig als je een cooler mee neemt met inhoudt. Tijdens de lunch kregen we gezelschap van vele eekhoorntjes. Je kon merken dat ze af en toe toch wel wat kregen, want als je tegen ze praatte kwamen ze toch dichterbij.

wat eten jullie

Wij doen hier niet aan mee, natuur is natuur en ze moeten zelf hun eten zoeken. We hebben nu zelfs alle kruimeltjes opgeruimd. Nadat we ons cooler en alles weer in de auto hadden gezet, zijn we met 2 flesjes water en de camera op pad gegaan.

Wekiwa Springs

We zijn gestart bij de Wekiwa Springs en hebben een rondje Wet to Dry trail met een extra stukje van de main hiking trail. Het gedeelte door het wetland gaat over boardwalks en het gedeelte over dry land is gewoon een droog zandpaadje. Prima wandelen dus. We hebben veel vogels, schildpadden, eekhoorns en sprinkhanen gezien. Was echt een heerlijke wandeling.

Wekiwa Springs2

Wekiwa Springs3

Wet to dry trail

 zoek de vlinder

Wet to dry trail2

specht

Wet to dry trail3

specht2

mijn lunch

Wekiwa Springs4

De temperatuur was warm, maar lang niet zo benauwd als de afgelopen dagen. Bij de auto aangekomen zijn we helemaal naar de andere kant van het park gereden. Onderweg zagen we een hertje in het bos, deze bleef op zijn gemak dooreten en liet zich totaal niet door ons storen bij zijn maaltijd.

hertje

hertje2

Bij de Sand Lake hebben we 2 keer het rondje gelopen, zo heerlijk rustig is het daar en alleen maar de geluiden van de natuur om je heen.

sand lake

Op de terugweg naar de uitgang kwamen we weer een hertje tegen, deze stond wat dichter bij de weg. De lieverd ging zelfs even recht in de lens kijken.

hertje3

Toen het hertje wegliep zijn we verder gereden.

hertje4

Zagen nog wel het andere hertje, maar deze was nu te ver om nog een keer op de foto te zetten. Omdat we om 6 uur hadden afgesproken bij The Cheesecake Factory met Kim, Heleen, Rick, Mandy, Pieter en Petra zijn we vast die kant opgereden. We waren er vroeg, maar Kim en Heleen zaten er al. Na een klein rondje door de mall, zijn we naar het restaurant gelopen en inmiddels was de hele groep er al. We konden snel aan tafel en onze serveerster Vanessa wist direct met wat voor mensen te maken had. Ze deed gezellig mee en maakte ook veel grapjes. Het eten was heerlijk, het dessert zo mogelijk nog lekkerder, maar veel en veel te veel.

gezellig eten met elkaar

We werden niet van tafel weggekeken en op een gegeven moment moesten we zelfs vragen om de nota. Buiten hebben we nog even na staan kletsen en na nog één laatste groepsfoto gingen we ieder onze eigen weg richting huis.

foto Rick2

Mall of Millenium

We waren om half 10 thuis. Hebben het bed opgemaakt en werd het tijd om te gaan slapen. Morgen hebben we nog geen concrete plannen en beslissen morgen pas wat we gaan doen.

3 reacties

  • Wat een prachtig park he dat Wekiva wij waren er vorig jaar!
    Die schutkleuren van de vlinder prachtig!
    En die hertjes boffen hoor dat jullie die zagen!
    En wat een leuke foto's van dat gezellige samenzijn! Ziet er erg leuk uit!

    Gewijzigd op donderdag, 01 oktober 2015 18:56 door Renee.
  • Wat veel hertjes hebben jullie gezien echt bingo !!
    Wow jongens het eten was heerlijk !!

    8)

    Gewijzigd op vrijdag, 02 oktober 2015 01:53 door Rick.
  • Prachtig prachtig echte wildlife. En wat een geluk al die hertjes. Daar kun je echt gelukkig van worden. En ja het was supergezellug. Ga zo door.....

    Gewijzigd op vrijdag, 02 oktober 2015 03:06 door Heleen.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.