Rit van San Francisco naar El Portal bij Yosemite National Park.

 

Vanmorgen hebben we eerst onze rentalcar gehaald. Eigenlijk hadden we 2 auto's geboekt via de reisagent. Maar het leek ons beter om toch met één auto op pad te gaan. Bij Alamo konden we met bijbetaling één voucher inleveren voor één auto. Het geld voor de 2e voucher moesten we bij onze reisagent terug halen. We kregen een Chevrolet Astro mee. We pasten er met een hoop gepas en gemeet in. Eindelijk gingen we op pad. Via de Baybridge verlieten we San Francisco. Onderweg hebben we diverse stops gemaakt voor de rookpauzes. Eén daarvan was bij een
Carls Jr, waar we ook wat gegeten hebben.

 

 

Een andere stop was bij een kleine supermarkt in de bergen vlak voor de ingang van Yosemite. Omdat het eind oktober halloween is, lagen er een hoop pompoenen. Van klein tot heel heel groot.

Het motel Cedar Lodge in El Portal hadden we snel gevonden en we hadden 3 kamers op de begane grond naast elkaar (206, 207 en 208). 's Avonds hebben we in het restaurant van het motel gegeten en hierna lekker voor de kamers buiten gezeten met koffie en een drankje.

Morgen gaan we naar de Giant Sequoias (reuzebomen) van Yosemite National Park.