Patricia kreeg gister bericht dat haar Amerikaanse vrienden rond 12 uur bij ons zouden zijn om ze op te halen, dus konden we ’s morgens nog even naar de Lake Buena Vista Outlet Stores.

Hier zijn we bij de Old Navy binnen geweest en hebben Romy en Patricia op hun gemak bij de Guess store rondgekeken. Eigenlijk wilden ze nog meer winkels bekijken, maar het was al tijd om richting de condo te gaan. Inderdaad om even na 12 uur kregen ze bericht dat Laura bij de gate stond. Nadat de dames vertrokken waren heb ik een begin gemaakt met Romy haar koffer en nog wat wassen gedraaid. Daarnaast kregen we van Romy het verzoek om nog even naar de Florida Shopping Mall te gaan voor een boodschap. Dus na de lunch stapten Sjon en ik in de auto en trotseerden de drukke wegen rondom Kissimmee. Want het was echt enorm druk. Bij de mall aangekomen ben ik meteen naar de winkel gelopen om voor Romy haar boodschap te halen. Gister was de Iphone 6S uitgekomen en het was een gekkenhuis niet normaal meer bij de Apple store.

gekkenhuis in de apple store

Waar ze normaal direct op je afkomen om je te helpen, moest je nu zelf vragen om hulp en werd je op een wachtlijst gezet, waardoor je niet meer van je plek weg kon lopen. Wij werden geholpen door Jasmine en dit aardige meisje nam rustig de tijd voor onze vragen en gaf zelfs aan dat er gister na sluitingstijd nog steeds een dikke rij stond en dat zij samen met veel van haar collega’s hadden overgewerkt om de mensen toch nog te helpen (volgens mij zou in Nederland de winkel gewoon dicht gaan en komt u morgen maar terug als boodschap meegegeven worden).

Florida Shopping Mall

Maar goed nadat we voor Romy geslaagd waren hebben we een klein rondje door de mall gelopen.

Microsoft winkel

Ik wilde hier ook even naar de Old Navy, Sjon wilde even naar de Microsoft winkel en ik wilde graag die Crayola winkel bekijken.

Crayola store

Crayola store2

Nadat we dit gezien hadden zijn we naar Walmart bij ons om de hoek gereden en hebben hier naast wat boodschappen ook eten voor de avond gehaald. Romy en Patricia aten met de vrienden en Sjon en ik besloten om thuis sla met kip te eten. Om 5 over 8 heb ik Romy en Patricia ingecheckt en is de koffer van Romy gereed. Rond half 9 waren Romy en Patricia weer thuis en hebben wij kennis gemaakt met Tom en Laura en hun 2 kleinzoons Jude en Jackson. Romy en Patricia zijn naar Mount Dora geweest en hebben het enorm naar hun zin gehad met Laura, Tom, Jude en Jackson. Morgen gaan we nog een paar uur naar Seaworld voordat we Romy en Patricia afzetten op McCoy voor de reis terug.

6 reacties

  • Nou dat is inderdaad een rustig dagje. Dat mag ook weleens toch? Lekker genieten van al dat moois. En ja bij de apple store was het mega mega druk met een echte rij die ook nog door het magazijn ging.

    Gewijzigd op zondag, 27 september 2015 06:17 door Heleen.
  • Lekker rustig dagje mag ook wel eens! Wat een gekte bij die apple store zeg! Maar wel goede service! Goede reis voor the girls en lekker dat jullie ook nog even samen hebben!

    Gewijzigd op zondag, 27 september 2015 09:11 door Renee.
  • ook wel lekker zo een rustig dagje nou ja rustig eerst in de rij staan en toen lekker shoppen voor je zelf veel plezier morgen in Sea World geniet er van groetjes Papa & Oma (opa & oma)

    Gewijzigd op zondag, 27 september 2015 10:18 door Mama.
  • En zo blijft ieder zijn ding doen heerlijk toch.
    Jammer voor de dames dat het er al weer op zit. Alvast een goede reis terug.

    Gr. Ronald

    Gewijzigd op zondag, 27 september 2015 10:37 door Ronald.
  • Ah gezellig misschien zien we elkaar in seaworld. Ja gekkenhuis bij de Apple zelfs de ruimte ernaast was ingedeeld als rij leek wel Disney slalom

    Gewijzigd op zondag, 27 september 2015 12:22 door Kim.
  • Wow das druk in de Apple Store :eek:
    Wel een weer een lekkere dag!!

    Gewijzigd op zondag, 27 september 2015 19:06 door Rick.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.