Toen wij vanmorgen ons bed uitkwamen zat Romy al een tijd met haar klasgenoten via Skype aan een opdracht voor school te werken en gelukkig voor haar waren ze bijna klaar.

Na het ontbijt is zij nog even naar bed gegaan en zijn Sjon, Patricia en ik richting de Target bij ons om de hoek gegaan. Daar hebben we eerst bij de Gamestop een spel wat Sjon vrijdag gekocht had en alleen een downloadvariant bleek te zijn terug gebracht. Dit werkt namelijk niet als je een Nederlands account hebt. De jongen achter de balie was erg behulpzaam en heeft ons enorm geholpen.

onze auto

Hierna zijn we bij de Dollar General naar binnen gelopen en hebben hier op ons gemak rond gekeken (we moesten toch wat tijd doden). Als laatste was Jo-Ann aan de beurt en hier kan ik altijd op mijn gemak in de rondte lopen. Ik heb 2 stansen gekocht en deze waren al met 40% korting en we hadden ook nog een coupon met 20% korting, dus dat was achter wat korting. Hierna zijn we naar de Walmart gereden en hebben spullen voor de lunch gehaald. Na de lunch hebben we een rondje over het complex gelopen en hebben we gekeken bij het zwembad.

Zwembad Zwembad2

 

panorama

Het is een mooi complex, goed onderhouden en de locatie is perfect. We hebben een WaWa en een Walmart om de hoek. Als je wil zit je zo in Disney, maar ook Seaworld is hiervandaan goed te bereiken. Je zit dichtbij de 417 en de 4. Helemaal prima dus. Rond half 4 zijn we in de auto gestapt om wederom richting Cape Canaveral te rijden.

Port Canaveral

Omdat we vroeger waren dan verwacht zijn we een stukje verder richting Cocoa Beach gereden en hebben nu voor het eerst Ron Jon Surfshop gezien. Om 5 over half 7 waren we bij de Segway’s en om 10 voor 7 vertrokken we. Tony onze guide werkt bij Nasa en doet dit er bij. Omdat je veel zicht hebt over Kennedy Space Center vertelde hij er veel over, wat het enorm interessant maakte.

Segwayen

segwayen2

segwayen3

Ook over Port Canaveral wist hij veel te vertellen en het was een heerlijke tour. Het was lekker rustig op de weg en op sommige momenten gingen we voluit.

segwayen Tony

segwayen Tony2

segwayen Tony3

segwayen Tony4

Om even na 8 uur waren we weer bij het beginpunt en hebben we nog even met Tony na lopen kletsen. Ik vind het segwayen leuk om te doen en ga het bij een volgend bezoek zeker weer proberen te regelen. Morgen gaan we eindelijk een keer naar de westkust van Florida namelijk naar St Petersburg, waar we een boot huren en het water van de Golf van Mexico op gaan.

7 reacties

  • Gave foto's zeg. Leuk dat segwayen zeg. Stoer. Mooie plek hebben jullie waar jullie logeren. E n jullie auto ziet er ook prima uit. Tot dusver alles prima. Wellicht tot gauw en veel plezier in ST Pete.

    Gewijzigd op vrijdag, 25 september 2015 05:12 door Heleen.
  • Deze toer klinkt een stuk interessanter dan de onze. Onze tourguide wist helemaal niets van de omgeving. Hij vroeg zelfs of Holland en The Netherlands ver uit elkaar lagen. Ik heb nooit geweten dat er ook lichtjes op die segways zitten. Gaaf zeg segwayen in het donker!

    Gewijzigd op vrijdag, 25 september 2015 05:59 door Chantal.
  • Grappig die verlichte segways. Gelukkig dat jullie het segwayen leuk vinden. Voor ons is dat sinds een paar jaar standaard geworden in de vakantie.

    Gr. Ronald

    Gewijzigd op vrijdag, 25 september 2015 08:00 door Ronald.
  • Mooie segwaytocht en foto's ervan!
    Oh gaaf een boottocht op de Golf van Mexico dat wordt vast dolfijnen spotten! Have fun!

    Gewijzigd op vrijdag, 25 september 2015 09:10 door Renee.
  • dat ziet er heel mooi uit in het donker en wat goed dat het toch wel door ging . en is het gelukt met de school is het veel werk of valt het mee wij wensen jullie heel veel plezier op het water van de Golf van Mexico groetjes Papa & Mama (opa &oma)

    Gewijzigd op vrijdag, 25 september 2015 10:04 door Mama.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.