Vanmorgen waren we er goed op tijd uit want om kwart voor 11 moesten we ons melden voor onze segwaytour. Het was bewolkter dan de dagen ervoor, maar evengoed bijna 30 graden. We hadden de locatie voor onze tour snel gevonden en Jen onze tourgids was er al.

Nadat we onze waivers hadden ingevuld en de toeristenbelasting hadden betaald (de rest betaalde we met een groupon) konden we onze helmen opzetten en kregen een kleine instructie. Wij (Sjon, Romy en ik) hadden al eerder een segwaytour gedaan, maar voor Patricia was dit de eerste keer.

instructies krijgen

Zij kreeg een iets uitgebreidere uitleg, maar al snel had ze het gevoel te pakken en ging ze als een speer.

Romy Patricia

Toen we eenmaal allemaal op onze segway stonden en Jen de deur had afgesloten konden we op weg.

We zijn er klaar voor

Maar toen begon het te regenen. Snel de deur weer openen en binnen kijken op een radar of het lang zou duren. Het leek een klein buitje, dus nogmaals naar buiten en die 2 seconden droogte was al weer weg. Het ging nu zo mogelijk nog harder regenen en deze bui bleef nog wel even aanhouden. Dat werd dus een omzetting van onze reservering. Helaas had ze die dag geen ruimte meer, maar morgen nog wel 2 plekken. Eén in de middag en één om 7 uur ’s avonds. Die van 7 uur leek ons wel iets. Normaal moet je daarvoor iets bij betalen, maar wij hoefden dat niet omdat we nu voor niets vanuit Orlando daar naar toe gekomen waren. Omdat we nu toch aan deze kant waren besloten we om richting het Manatee observation deck te rijden en te kijken of er al manatees waren. Helaas hadden we geen geluk, maar de regen was al vrij snel gestopt en konden we weer van het mooie weer genieten. Ik had onderweg een education plek gezien waar tafels stonden en deze plek kozen we om te gaan lunchen.

lunchen

Na de lunch zijn we richting de Black Point Wildlife Drive gereden om te kijken of deze toevallig toch 2 dagen eerder open is gegaan. En inderdaad we konden erop. Na het betalen van de fee zijn we het rondje gaan rijden en hebben weer een verscheidenheid aan vogels gezien. Helaas voor Patricia hebben we maar één alligator gezien en die zwom echt heel erg in de verte en zag je alleen zijn kop boven het water uit komen. Vorige keer hadden we er hier meerdere gezien, maar nu bleef het bij deze ene. Misschien komt het doordat het water nog erg hoog is of door de werkzaamheden die in dit stuk gedaan zijn, we weten het niet.

Black Point Wildlife Drive

Maar aan het eind van de rit kregen we toch nog iets te zien, wat zelfs wij nog niet eerder gezien hadden, namelijk een bruine wasbeer.

raccoon

Het was ondanks het gebrek aan alligators wederom een mooie rit. Hierna zijn we over de 50 richting Orlando gereden en daarvandaan zijn we naar Downtown Disney (of Disney Springs) gereden. Hier hebben we de auto in de parkeergarage geparkeerd en zijn richting Marketplace gelopen.

Disney Springs

Disney Springs2 World of Disney

Hier hebben we onze favoriete winkels bezocht en gekeken naar de leuke hebbedingetjes. We hebben ons in weten te houden en helemaal niets gekocht.

Disney Springs3

Disney Springs4

Op de terugweg naar huis hebben we een stop bij de Walmart gemaakt en in ons huis nog wat gegeten. Morgen hebben we een rustige start van de dag, want Romy moet vannacht om 3 uur via Skype met klasgenoten een gamejam doen (een computerspel maken waarbij van te voren niet bekend is wat het onderwerp van het spel is). Deze gamejam duurt tot een uur of 8/9 en daarna gaat zij dus nog een paar uur naar bed. En natuurlijk gaan we morgenavond een nieuwe poging doen om te segwayen.

 

Soms kom je onderweg zulke leuke dingen tegen, dat moet je gewoon fotograferen. Zo ook deze auto:

auto1 auto2

7 reacties

  • Wat een geluk dat Black Drive open was zeg. Jammer van de Segway maar een dag goed besteedt. Prachtfoto's. See you soon.

    Gewijzigd op donderdag, 24 september 2015 14:50 door Heleen.
  • Jammer van de Segway maar de Wild Drive was gelukkig wel al open!! Toch weer een leuke dag 8)

    Gewijzigd op donderdag, 24 september 2015 15:16 door Rick.
  • Jammer dat de Segwaytour door de regen niet doorging. Overigens hebben wij maar een paar kleine spatjes gehad....
    Mooi dat de Black Point Wildlife Drive weer open is die staat ook nog op ons programma. Overigens zou je met hoog water dar veel meer Alligators moeten zien is onze ervaring. Wij hebben zelfs een keer meegemaakt dat er eentje aan de kant van de weg lag door de hoge waterstand de enige droge plek...

    Gewijzigd op donderdag, 24 september 2015 15:36 door Pieter & Petra.
  • Leuke dag waarbij de regen de plannen in het water gooit! Maar dat hebben jullie nog tegoed! Toch mooie dieren gezien hoor en die gators ziet ze heus nog wel!

    Gewijzigd op donderdag, 24 september 2015 17:57 door Renee.
  • Jammer zeg dat het segwayen niet gelukt is maar gelukkig is het wel een hele leuke dag geworden! Morgen een nieuwe poging!

    Gewijzigd op donderdag, 24 september 2015 19:00 door Chantal.
  • jammer hoor dat het niet door ging ook regen wij ook hier hoor en ook echt herfst weer hier ik hoop wel dat het morgen wel droog is voor jullie en Romy succes met het Skype groetjes Papa & Mama (opa & oma)

    Gewijzigd op donderdag, 24 september 2015 21:41 door Mama.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.