Omdat we via Heleen doorkregen dat de Black Point Wildlife Drive nog niet open was, moesten de plannen aangepast worden. Door de korte tijdspanne (Black Point Wildlife Drive was in de buurt van de trouwerij) waren de keuzes beperkt en besloten we om even naar Posner Park te rijden en daar een aantal winkels te bezoeken.

We hebben onder andere de Target, JC Penney (deze is veel georganiseerder en netter dan in de Florida Shopping Mall), Best Buy, Books a Million en de Pets Mart bezocht. Helaas geen foto’s want we waren de camera vergeten. Omdat we ons nu wel in onze eigen condo wilden omkleden en gereed maken voor de trouwerij reden we rond 1 uur weer terug richting onze condo. Onderweg gestopt bij de Walmart voor wat te eten voor tussen de middag en toen begon het optutten. Ja, echt optutten (nagellakje op en de dames hadden mij zelfs zo ver gekregen dat ik wat oogpotlood en mascara opdeed en dat terwijl ik echt nooit make-up gebruik)! Om kwart over 3 waren we klaar en konden we richting Cocoa Beach rijden. Natuurlijk hebben we eerst nog geposeerd voor onze condo.

poseren bij de condo poseren bij de condo2

Het weer was lekker en op een gegeven moment tikten we zelf bij 35 graden aan. Het zonnetje scheen volop, dit wordt dus een trouwerij op het strand en niet in de kerk (wat als alternatief werd gegeven). We hebben de auto bij de flat van Dave en Sherri geparkeerd en zijn naar de Rec room gelopen. Hier was de tijdelijke ontvangst totdat we naar het strand konden lopen. Niet veel later zagen we Cindy en met haar zijn we even bij Sherri wezen kijken. Sherri werd op dit moment gekapt en zag er echt heel mooi uit. Het werd inmiddels tijd om naar het strand te lopen en daar te wachten op het bruidspaar.

Toegang tot het strand

Alle dames kregen een roos in een koraalkleur.

met Cindy

wachten op het bruidspaar

Versieringen op het strand

We stonden heerlijk op het strand en niet veel later kwam Dave met een enorme grijns op zijn gezicht samen met zijn ouders over het strand gelopen. De vader van Dave was zijn “best man” en ondanks zijn hoge leeftijd kon hij zich nog aardig uit de voeten maken op het strand. Niet veel later kwam Sherri aan de arm van haar zoon Lonnie naar het strand gelopen. De ceremonie was geweldig en je kon duidelijk zien dat er veel liefde tussen deze 2 personen was.

Wedding Dave and Sherri

Na afloop werd er weer verzameld in de Rec room en daar konden we wat te eten nemen. Na de fotoshoot van het bruidspaar kwamen zij naar de Rec room en deden ze een openingsdans (ze hadden hier speciaal danslessen voor genomen).

Openingsdans

Ook het aansnijden van de bruidstaart gebeurde heel traditioneel en daarna was het nog een gezellig samenzijn.

taart eten

 Omdat er daarna niet nog een groot feest aan vast zat.

kleinkinderen Davin en Serani dansen samen

Het was beperkt tot een receptie en rond 8 uur zijn we weer richting Orlando gereden. Sherri en Dave gaan deze week in Florida een paar dagen weg (hun honeymoon is in december en dan gaan ze naar Hawaii), dus we gaan ze deze vakantie zeker nog een keer zien. Morgen gaan we in ieder geval niet winkelen, maar willen we graag een statepark bezoeken. Welke dat wordt, beslissen we morgenochtend.

7 reacties

  • Wat leuk een trouwerij in Florida bijwonen van vrienden!
    Jullie zien er tiptop uit!!

    Geniet van het stadspark ben benieuwd welke het wordt!!

    Gewijzigd op maandag, 21 september 2015 14:10 door Rick.
  • Wat bijzonder om zo'n trouwerij mee te maken op het strand. Dit zie je alleen maar op tv. Wat zien jullie er mooi uit en wat troffen ze het met het weer. Echt een geweldige dag lijkt me. Veel plezier.

    Gewijzigd op maandag, 21 september 2015 14:46 door Anita.
  • Been there done that! Een trouwerij in Florida kan ook weer van jullie lijstje. Wat gaaf om die bij te mogen wonen. Heerlijk om jullie zo te zien stralen!

    Gewijzigd op maandag, 21 september 2015 15:40 door Chantal.
  • Wauw wat zien jullie er geweldig uit zeg. Stuk voor stuk. Vast bijzonder zo'n Amerikaanse bruiloft. Fun in the sun. GA lekker genieten van een State Park

    Gewijzigd op maandag, 21 september 2015 16:58 door Heleen.
  • Wat leuk om een bruiloft in Florida mee te maken lekker op het strand romantisch hoor! Jammer van de black point wild drive maar hopelijk is hij een andere keer welopen! Have fun together!

    Gewijzigd op maandag, 21 september 2015 17:39 door Renee.
  • heel gezellig hoor het doet me denken aan die van jullie op het strand en mooi weer wat willen ze nog meer groetjes Papa & Mama ( Opa & Oma )

    Gewijzigd op maandag, 21 september 2015 19:23 door Mama.
  • Wat bijzonder om zon trouwerij mee te maken. Gelukkig deed het weer ook zijn best. Moet je toch net aan denken als er zo'n floridiaans buitje naar beneden komt. Veel plezier morgen.

    Gr. Ronald

    Gewijzigd op donderdag, 24 september 2015 08:35 door Ronald.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.