Ook vanmorgen was ik wederom erg vroeg wakker, maar vond het nog te vroeg om eruit te gaan dus heb ik me nog maar een keer omgedraaid en ben ik toch weer in slaap gevallen. Nu werden we om half 7 wakker. Kijk dat is een mooie tijd voor een tweede dag.

Sjon is direct brood gaan halen en ik ben begonnen met het verslag van de dag ervoor. Dit was er de vorige avond namelijk niet van gekomen. Na het ontbijt zijn we richting de Premium Outlets bij de International Drive gereden, want daar wilden vroeg zijn, zodat we als we daar klaar waren nog naar de andere Premium Outlets. We konden duidelijk merken dat we vroeg waren, want we konden redelijk vooraan parkeren. We zijn gewoon een kant opgelopen en kwamen vanzelf wat winkeltjes tegen. Als eerste winkel liepen we Kipling geweest. Hier hadden ze een heleboel leuke tassen, maar helaas niet wat ik zocht.

in gesprek

Daarna hebben we een lingeriewinkel bezocht, waar Romy en Patricia goed geslaagd zijn. Onderweg naar de volgende winkels hebben we een tussenstop gemaakt bij Starbucks voor een lekkere Pumpkin Spice Latte voor Sjon en mij. Romy en Patricia hadden allebei een koudere variant. Op het moment dat we daar zaten en we even 2 seconden gebruik maakten van de gratis WiFi kreeg Patricia van Joost (haar vriend) een aantal grappige filmpjes. De eerste 3 had ze zelf gezien en de 4e liet ze zonder controle vooraf mij meekijken. Het filmpje ging over het leven zonder Patricia en een wc rol die bij zijn laatste vel was aangekomen. Heel onschuldig zaten Patricia en ik te kijken hoe Joost hier een leuk verhaal aan wist te draaien totdat hij ineens zijn billen liet zien. Patricia en ik lagen helemaal dubbel, want dit hadden we echt niet verwacht. Uiteraard moest dit filmpje ook nog aan Romy getoond worden. De koffie was inmiddels op en de tranen (natuurlijk van het lachen) waren weggeveegd, dus werd het tijd om onze weg te vervolgen.

schoenen passen

Heel veel tasjes later liepen we om half 5 (hoezo we wilden nog naar de andere Outlets) weer terug richting de auto.

resultaat

Op de terugweg zijn we nog even gestopt bij de Walmart voor brood, want tussen de middag hadden we in de foodcourt al warm gegeten.

five guys

In de condo aangekomen hebben we de oven aangezet om het brood even op te warmen. Na het eten hebben we alle boodschappen opgeruimd en hebben we de rest van de avond rustig aan gedaan. Morgen gaan we richting de oostkust voor de trouwerij van Sherri en Dave, en misschien dat we iets eerder weggaan om de Black Point Wildlife Drive te rijden. Patricia wil graag een wilde aligator zien, dus nu maar hopen dat we er één zien.

6 reacties

  • Wat een shopgeweld maar he dat moet ook daar. Heerlijk en die tweede dag zit er ook alweer op. Veel plezier op de bruiloft en tot snel

    Gewijzigd op zondag, 20 september 2015 06:52 door kim.
  • Lekker dagje jongens. Komt er al rook uit jullie kaarten? hahahaha
    Alert alert Black point is gesloten tot 25 september!! Helaas

    Ik wens jullie in ieder geval een mooie bruiloft

    Gewijzigd op zondag, 20 september 2015 07:15 door Heleen.
  • Zo dat is zeker een geslaagd dagje shoppen. Maar de tijd tikt ook lekker door als je in de winkels aan het zoeken bent. Veel plezier bij de bruiloft!

    Gewijzigd op zondag, 20 september 2015 08:06 door Chantal.
  • Nou goede geslaagde shopdag zo te zien! Aardig wat tasjes in de kofferbak! Grappig dat filmpje van Patricia!
    Ben benieuwd naar jullie outfit op de bruiloft morgen veel plezier!

    Gewijzigd op zondag, 20 september 2015 09:39 door Renee.
  • Toch wel weer gezellig die outlets en je bent zo een tijd kwijt met winkelen .ik wens jullie vandaag een hele fijne dag toe en heel mooi weer groetjes Papa & Oma (Opa & Oma)

    Gewijzigd op zondag, 20 september 2015 10:16 door Mama.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.