We konden de wekker erop gelijk zetten, want zoals gebruikelijk waren we ook nu weer de eerste ochtend heeeel vroeg wakker. Na nog even in bed te hebben gelegen, besloten we toch om er maar uit te gaan. Slapen lukt toch niet meer en het verslag moest nog geschreven worden.

Na verloop van tijd hoorden we Romy en Patricia en hebben we het ontbijt op tafel gezet. Na het ontbijt zijn we om en om onder de douche gegaan en om kwart voor 9 zaten we in de auto. Eerst moesten we naar de propertymanagement, want ze waren gister vergeten iets mee te geven en dat moesten we even ophalen. Hierna zijn we naar Seaworld gereden om de vouchers van onze Supergroverpassen in te wisselen voor plastic passen. Nadat we dit gedaan hadden zijn we via de WaWa (moeten toch ook geld in onze portemonnee hebben) naar de Florida Shopping Mall gereden. We hadden voor vandaag maar één doel en dat was kleding kopen voor de bruiloft zondag. We parkeerden bij JC Penney en zijn van hieruit door de mall gelopen. Onderweg richting Macy’s hebben we diverse winkels bezocht, waaronder een gamestop. Hier raakte Romy aan de praat met een verkoper over haar studie en stonden ze een tijd te kletsen.

Dining pavilion

Food

Bij Macy’s hebben we in eerste instantie gekeken naar een pak voor Sjon (hij heeft vanaf 1 oktober een ander functie en moet hiervoor naar klanten) gekeken en gevonden. In mei hebben we bijna alle Macy’s afgezocht naar een extra pak, maar konden hier toen niet slagen. Nu vonden we er in nog geen 15 minuten 2. Alleen de eerste zat niet lekker, dus hebben we alleen een pak van Calvin Klein gekocht. Hierna zijn we naar de dames afdeling gelopen. Hier hadden ze wel het één en ander hangen, maar prijstechnisch was dit niet interessant. Onze weg vervolgend zijn we via de M&M store en de Apple store richting JC Penney gelopen.

M&M

Uiteraard hebben we nog meer winkels van binnen bekeken, maar nergens konden we wat vinden. In eerste instantie leek het er bij JC Penney ook op dat we niet gingen slagen, totdat we de uitverkoop hoek ontdekten. Hier waren de jurken 70% afgeprijsd en hingen er wel een aantal leuke tussen. Romy had al snel een leuke jurkje gevonden en ik deed er iets langer over, maar ook ik slaagde uiteindelijk. Nu werd het tijd voor een paar bijpassende schoenen. We gingen eerst voor hoog, toen voor nog hoger om uiteindelijk laag te eindigen.

Schoenen2 Schoenen Schoenen3

Yeah wat een topdag, we zijn gewoon allemaal al klaar voor zondag. We hadden al bedacht dat het morgen nog een dagje shoppen (heel vervelend natuurlijk) zou worden, maar dat hoeft nu niet perse. We vonden het wel genoeg voor vandaag (het was inmiddels al na 4 uur) en Romy wilden graag voordat we richting de condo reden nog even bij Barnes & Nobles naar binnen om te zoeken naar een goed boek voor deze vakantie. Omdat we daar wel vaker geweest waren werd mijn telefoon direct verbonden met de WiFi daar en kreeg in een bericht van Sherri of we naar Cocoa Beach konden komen, want zij hadden hun rehearsal en daarna een etentje en zij wilden graag dat wij ook kwamen. Zonder boek zijn we direct de winkel weer uitgelopen en heb ik Sherri gebeld waar we nu het beste naar toe konden gaan. Ze waren nog bij haar condo, dus het beste was daarheen. Tom ingesteld met het adres van Sherri en 55 minuten later reden we daar het terrein op. Nadat we door iedereen hartelijk begroet waren zijn we richting Grills Seafood Deck en Tiki Bar gereden. Dit eettentje ligt in de haven van Port Canaveral en zouden wij nooit gevonden hebben.

Eten met vrienden

Het was leuk en gezellig om zo met onze vrienden daar te eten.

Gezellig zo

We hadden nog wel langer willen blijven, maar onze vroege ochtend vanmorgen begon zijn tol te eisen en we moesten nog een stukje terug rijden naar onze condo. Nadat we iedereen gedag gezegd hadden, zijn we richting de auto gelopen.

groepsfoto

Tom ingesteld op het adres van de condo en hierbij de tolwegen vermijden aangezet (er zijn inmiddels 2 extra tolpoorten gebouwd op de weg naar Cocoa Beach). Om half 10 waren we weer terug in de condo en nadat we de boodschappen hadden opgeruimd is iedereen zijn bed op gaan zoeken. Morgen hadden we op de planning staan om de ranch waar Romy en Patricia gezeten hebben in 2012 te bezoeken, maar wat we begrepen zit er bijna niemand meer die ze daar kenden, dus dat is van het programma gehaald. We hebben nog niet overlegd wat we wel gaan doen. Misschien even naar de Premium Outlets en Downtown Disney.

6 reacties

  • Wat een geluk. Zoveel kleren in zo'n korte tijd. Leuk. En wat ziet het er gezellig uit zeg zo met jullie allen. Een top eerste dag.

    Gewijzigd op zaterdag, 19 september 2015 14:44 door Heleen.
  • Dat is een prima eerste dag besteding en helemaal mooi dat jullie ook nog een doel hebben!
    Gaaf zeg om heerlijk te eten met jullie vrienden en gezellig bij te kletsen.

    Gewijzigd op zaterdag, 19 september 2015 16:18 door Chantal.
  • wel goed dat jullie met zn allen zo goed geslaagd zijn weer een kopzorg minder ik zie het wel en gezellig zo met zn allen eten leuk hoor veel plezier zondag groetjes Papa & Mama (Opa & Oma)

    Gewijzigd op zaterdag, 19 september 2015 18:36 door Mama.
  • Zo goed geslaagd zeg en sjiek hoor een pak van Calvin Klein!
    Gezellig zo met jullie vrienden leuke dag ! Veel plezier verder!

    Gewijzigd op zaterdag, 19 september 2015 22:10 door Renee.
  • Een lekkere shop dag en goed en snel geslaagd. Daarna ook nog een leuk weerzien met vrienden gezellig hoor.

    Gr. Ronald

    Gewijzigd op zondag, 20 september 2015 11:13 door Ronald.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.