Terwijl de datum van vertrek steeds dichterbij komt en de zomervakantie voor de meeste inmiddels achter de rug is, zijn bij ons de voorbereidingen in volle gang. Zo hebben we inmiddels kaartjes gekocht voor een honkbalwedstrijd van de Tampa Bay Rays tegen de Toronto Blue Jays.

Rays Blue Jays

Hebben we groupons gekocht voor een 2 uur durende boothuur in de Golf van Mexico en gaan we Segwayen bij Cape Canaveral. Ook is de ESTA van Patricia inmiddels geregeld en hoeven we alleen nog maar de koffers te pakken en te vertrekken. Zondag 9 augustus hadden we afgesproken met de ouders van Patricia zodat zij ook weten met wie zij mee gaat naar Florida. Het was heerlijk weer en super gezellig druk in Scheveningen.

Scheveningen2  Scheveningen

Zoals het al heel lang gebruikelijk is gaan wij in de weken voor vertrek zeker één keer naar Schiphol om ons vliegtuig te zien vertrekken. En vandaag stond dit voor ons in de planning. We vliegen eerst met de BA2759 van Amsterdam naar London Gatwick om van daaruit rechtstreeks door te vliegen naar Orlando. De vliegtuigen vertrokken vandaag vanaf de Aalsmeerbaan en de Buitenveldertbaan.

Baangebruik

De toestellen richting het westen vertrokken vanaf de Aalsmeerbaan. Omdat we niet naar het Panoramadek wilden, maar nu weer eens vanaf een vertrek en of landingsbaan zijn we daar gaan staan.

Drukte op Schiphol Overview Schiphol

En vertrokken

Via de Flightradar app konden we precies zien wanneer ons toestel vertrokken was en zagen hem richting de vertrekbaan rijden.

BA2759

even passeren vaart maken

On his way

Nadat het toestel was opgestegen zijn we weer richting huis gereden. Op het moment dat wij thuis kwamen hebben we gekeken waar ons toestel zich op dat moment bevond. We zagen dat hij de landing al aan het inzetten was en Gatwick al heel dichtbij was. Je doet er dus bijna net zolang over om vanaf Schiphol naar Gatwick te vliegen als met de auto naar Diemen te rijden.

Flightradar BA2759

Met nog iets meer dan 3 weken op de teller komt het nu al snel dichterbij voor ons. Natuurlijk zijn we ook al voor volgend jaar bezig. Zo hebben we in mei een trip New England in gedachten, maar dit kunnen ook zomaar de staten Missouri, Kansas, Oklahoma en New Mexico zijn. Afhankelijk van de ticketprijzen en de planning. We zijn er in ieder geval vast druk mee. Maar wat wel zeker is we gaan eind november/begin december 2016 samen met mijn schoonzus en zwager naar Florida gaan. Dit wordt dan voor ons het 13e jaar op rij dat we Florida met een bezoekje vereren. De planing is dan één week in de omgeving van Naples en 2 weken in Orlando.  

 

 

7 reacties

  • Jullie zijn er al bijna. Wat een heerlijk vooruitzicht. Hier moeten we weer een jaar wachten. Maar dan genieten we gewoon met jullie mee.

    Gewijzigd op zondag, 23 augustus 2015 17:35 door Chantal.
  • Nou een geluk dat jullie zo dichtbij wonen. En even lekker kkerosine snuiven. Heerlijk toch. Even doorbijten en aftellen.

    Gewijzigd op zondag, 23 augustus 2015 17:39 door Heleen.
  • het komt wel heel dichtbij geniet van de voorpret veel plezier
    groetjes Papa&Mama

    Gewijzigd op zondag, 23 augustus 2015 18:32 door Mama.
  • Lekker hoor al die voorbereidingen gaat alweer opschieten! Nog even volhouden!

    Gewijzigd op zondag, 23 augustus 2015 22:32 door Renee.
  • Goed bezig met al die voorbereidingen. Leuk dat jullie ook naar The Ray's gaan doen wij ook regelmatig en is echt een leuke avond.

    Gr. Ronald

    Gewijzigd op maandag, 24 augustus 2015 07:28 door Ronald.
  • Nog maar heel even doorbijten en dan zitten jullie er gewoon. Hoe lekker is dat dan!! :lol:

    Gewijzigd op maandag, 24 augustus 2015 10:01 door Rick.
  • Heerlijk toch nieuwe plannen maken.
    Nog even doorbijten dan mogen jullie -)

    Gewijzigd op maandag, 24 augustus 2015 14:39 door Anita.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.