Vanmorgen waren we door het tijdsverschil al vroeg wakker. Bij het hotel hadden we een ontbijt en na het ontbijt zijn we Oakland gaan bekijken.

We hadden mazzel, want op het Jack London Square was een soort kunstenaarsmarkt. Om daar te komen moesten we een grote straat oversteken en terwijl we daar voor het stoplicht staan te wachten rijdt er ineens een trein door de straat. Dus niet een tram of iets, maar een heuse trein. Het was erg leuk op de markt en we hebben bij Friday's wat gedronken.

Volgens de bewoners was dit de eerste mooie zonnige dag sinds een lange tijd. Na het drinken zijn we terug gegaan naar het hotel en hebben daar een taxi geregeld om terug te gaan naar San Francisco. Nu had het Californian hotel wel kamers voor ons. Het is een oud hotel en totaal niet luxe. We hebben onze koffers uit gepakt en zijn San Francisco gaan verkennen. We wilden graag met de Cable Car, alleen bleken we aan de verkeerde halte te staan.

We zijn bij de Disney store geweest en hebben nog wat leuke bezienswaardigheden gezien. 's Avonds hebben we bij JAX gegeten, een duur en uitgestorven restaurant. Omdat we er vanmorgen al vroeg uit waren lagen we er vanavond ook bij tijd weer in. Morgen gaan we naar Alcatraz Island. Hiervoor hebben we in het Marriott hotel een reservering gemaakt.