Omdat we gisteravond laat thuis waren en toch graag het verslag online wilden zetten was het zo mogelijk nog later geworden.

Vanmorgen waren we wel redelijk bij tijd wakker, maar het tempo was echt weg. We waren nog zo ontzettend vol van onze dag gister. We besloten daarom ook om rustig aan te doen en de rit naar onze volgende stop zonder tussenstops te doen. We hadden in onze planning wel wat gepland, maar we hadden deze dag nodig om even bij te komen van het overweldigde gevoel. Raleigh is een stop tussendoor omdat onze volgende bestemming net te ver ligt om in één dag te overbruggen. Onderweg hebben we bij een Walmart onze voorraden, zoals water, aan te vullen. Want met dagelijkse temperaturen van rond de 30 graden gaat het water erg hard. Hierna hebben we een leuke plek gezocht om te lunchen.

Lunchen

Na de lunch hebben we onze rit voortgezet en waren we rond 4 uur in het hotel. De rest van de middag hebben we rustig aan gedaan en hebben we genoten van de foto’s van gister. Morgen gaan we onze rit vervolgen richting Norfolk, waar we een tour gaan doen over de Naval Base aldaar.