Omdat we vandaag overdag niets bijzonders gepland hadden, konden we vandaag eindelijk eens wat langer blijven liggen. Natuurlijk ben ik dan nog steeds erg vroeg wakker, maar goed. Na het ontbijt heb ik de koffers tevoorschijn gehaald en ben vast begonnen met inpakken.

Dit keer moest ik het wel overwogen doen, want 2 koffers gaan zondag met Romy en Ramon mee en 2 koffers blijven met ons achter. Dus waar ik normaal gewoon kan vullen, moest ik het nu gesplitst doen. Eerst maar alle spullen van Romy en Ramon. Toen dat in de koffer zat heb ik dit aangevuld met spullen van ons die wij niet meer nodig hebben de laatste week. Daarna heb ik onze spullen in de andere 2 koffers gedaan. Tussendoor hebben we wat wassen gedraaid en zijn we nog even naar de Walmart geweest voor het avondeten. Omdat we al vroeg naar Universal wilden hebben we gekozen voor een simpele broodje hotdog. Om even na half 6 zaten we in de auto richting de Universal studio's. Bij de afslag zelf was het pas druk, maar toch liepen we om kwart over 6 het park in. Als eerste zijn we in de rij gaan staan bij de mainattractie van dat moment, namelijk het huis van The Walking Dead, een serie die wij in Nederland kijken. De rij was lang, maar goed als je iets wil zien en doen moet je deze gewoon trotseren. De buitenkant van het huis hadden ze gemaakt in de stijl van de gevangenis waar ze in seizoen 3 in zaten. Echt super gemaakt.

Buitenkant huis

Binnen werd je aan alle kanten aangevallen door walkers en het was net of je echt door de gevangenis liep zoals Rick, Glenn, Hershell, Maggie en alle andere. Helaas lukte het niet om foto's te nemen in het huis, maar onderstaande wilde ik toch niet achterhouden voor een indruk.

Walkers

Des te langer het duurde, des te enger het werd, tenminste dat vond ik. Maar gelukkig hebben we de walkers overleefd en zijn we naar een volgende attractie gelopen. Onderweg heeft Romy een Jello Shot gekocht en samen met Ramon gedeeld.

 Bloedzakjes

Jello Shot

Dit wilde ze in 2010 al, maar omdat er alcohol in zit (wist ze toen niet) mocht dat niet, want ze was nog geen 21. Nu dus wel, en waar ze zich zo op verheugd had viel enorm tegen geloof ik. Maar ja het ziet er wel grappig uit allemaal. Verpleegsters helemaal in het bloed die je die zakjes bloed verkopen. We liepen een theater in en daar werd een combi gedaan van musical en film gebaseerd op de film The Rocky Horror Picture Show uit 1975. Het verhaal van de film sloeg nergens op, maar het was wel ontzettend leuk gedaan.

TRHS

TRHS2 TRHS3

Na deze show zijn we naar een volgend huis gelopen, namelijk The Dollhouse of the damned. Wat mij enorm opviel en dat was ons in 2010 niet opgevallen is de grote hoeveelheden drank die er op zo'n avond verkocht wordt. En allemaal jongeren (volgens mij niet eens allemaal 21, ook al controleren ze dat streng bij verkoop) echt dronken door het park liepen. Terwijl we in de rij stonden voor het dollhouse kwam er zelfs politie bij om een meisje te controleren of ze dronken was. Dit vind ik persoonlijk echt geen fun en de lol was er hierna voor mij ook gauw af. Het poppenhuis was enorm leuk gedaan, dat dan weer wel, maar we hadden het wel gezien in Universal.

HHR

HHR2

Al hebben ze de volgende keer een nog leukere thema met Halloween, mij zien ze daar niet meer. De terugweg zijn we weer via de International Drive gereden en thuis gekomen heb ik nog wat dingen ingepakt en zijn naar bed gegaan. Voor de volgende ochtend hebben we de wekker gezet, want om 11 uur moeten we de villa helaas verlaten.