Vanmorgen na het ontbijt heeft Kim haar laatste spullen bij elkaar gezocht en heeft haar koffers ingeladen om richting het vliegveld te rijden. Het was erg gezellig met haar en we zullen haar zeker missen.

Nadat we haar uitgezwaaid hadden hebben wij onze spullen voor Aquatica bij elkaar gezocht en zijn op weg gegaan.

uitzwaaien uitzwaaien2

Om even over half 11 stappen we Aquatica binnen. Helaas zijn niet alle foto's door ons zelf gemaakt. Al vrij snel was de batterij van de onderwatercamera leeg (vergeten op te laden na Discovery Cove) en de andere camera hadden we niet bij ons. We hebben dus wat foto's geleend van Internet.

overzicht

ingang

Als eerste hebben we een locker geregeld om daar in ieder geval wat belangrijke zaken in op te kunnen bergen. Hierna hebben we plekken onder een parasol gezocht en daar onze handdoeken achtergelaten.

ingang2

Voordat we de verschillende glijbanen gingen testen hebben we ons ingesmeerd met zonnebrand. Hierna waren Romy en Ramon snel weg en vlak hier achteraan zijn wij naar de lazy river (Loggerhead lane) gelopen. Hier heb je hele grote zwembanden waar je eventueel ook met z'n tweeën in kan liggen. In eerste instantie wilde ik dat we beide een eigen zwemband hadden en we hebben heerlijk liggen dobberen op de lazy river.

heerlijk dobberen heerlijk dobberen2

lazy river

Hierna zijn we naar de Dolphin Plunge gelopen. Deze glijbaan gaat het eerste deel enorm door het donker om op een gegeven moment door glazen buizen te gaan langs dolfijnen. Helaas krijg je vlak voordat je het glazen gedeelte in gaat een enorme hoeveelheid water in je gezicht dat je als zouden ze naast je zwemmen je de dolfijnen niet kunt zien.

overzicht2

Wij zijn hierna even naar onze plaatsen gelopen en hebben een refill gehaald met onze bekers uit Seaworld van gisteren. Terwijl we daar lekker van het mooie weer en de omgeving aan het genieten waren, kwamen Romy en Ramon en vroegen hoe laat we gingen eten. Het was namelijk inmiddels al bijna 1 uur. Na de lunch zijn we met z'n allen in de Hooroo Run gegaan. Dit is een soort vlot (maar dan met gaten) en deze gaat van een glijbaan met 2 behoorlijke droppings erin.

Hooroo run

Er naast had je er nog één en deze gaat ook nog eens door een buis en in een behoorlijke snelheid. Deze tweede, de Walhalla Wave hebben we daarna gedaan. Daar weer naast had je de Taumata Racer, hier doe je met anderen een wedstrijd en ga je kop first naar beneden. Omdat ik hier niet van houdt, zijn Ramon en Sjon samen gegaan en is Romy bij mij gebleven. Ik weet niet wie er van hun twee als eerste beneden was, maar van de 8 waren zij dat geen van beiden.

glijbanenwedstrijd

Nu werd het tijd voor de wildwaterbaan Roa's Rapids. Eerst hebben we het zonder drijfhes gedaan en de tweede keer met drijfhes. De wildwaterbaan in de Eemhof is kinderspel hierbij. Wat gaat dit snel.

wildwaterbaan

Nu werd het tijd om gezellig met elkaar in de lazy river te gaan. Het was alleen wel inmiddels heel wat drukker. Bij de Tassie Twisters zijn we eruit gegaan en hebben we deze ook gedaan. Dit ziet er heel eng uit, maar is echt super om te doen.

dubbele tube glijbaan

Sjon en ik vonden het op dat moment wel even genoeg en zijn weer naar onze plaatsen gelopen.

aquatica-walhalla-beach

Romy en Ramon wilden nog wat glijbanen doen en kwamen ongeveer een half uur voor sluitingstijd weer bij ons. Toen er omgeroepen werd dat het park over een kwartier zou sluiten zijn we richting de lockers gelopen en hebben nadat we de borg van de sleutel hebben teruggeclaimd het park verlaten. Bij de uitgang zagen we dat een single day toegang voor dit park $ 57,- kost, wij persoonlijk vinden dat het niet waard, helemaal omdat ze een foodpolicy hebben en je dus verplicht bent om als je iets anders wil eten dan snacks op het park moet eten . Wij hadden door onze Discovery Cove avontuur gratis toegang tot Aquatica, vandaar dat we het gedaan hebben. Op de terugweg hebben we een stop gemaakt bij de Walmart voor het eten van vanavond. Het is brood geworden, want van zo'n dagje waterpark wordt je behoorlijk moe. Morgen gaan we of naar Busch Gardens of naar Universal Studio's, dit is een beetje afhankelijk van hoe vroeg we wakker zijn en klaar staan. Het weer wordt als het goed is de komende twee dagen iets minder en dus prima voor een pretpark.