Vanmorgen konden we voor het eerst even uitslapen. Was ook hard nodig.

Na het bekende ontbijt hebben we Kim uitgezwaaid en zijn we richting de Premium Outlets op de International Drive gereden. Hier hebben we eerst onze slag geslagen bij de Kipling. En via een aantal andere winkels zijn we bij de Starbucks even gaan zitten.

Starbucks

Nadat we onze koffie en dergelijke genuttigd hadden waren we bij de Levi’s aangekomen. Hier zijn Ramon en ik goed geslaagd. Mama wilde bij de Tommy Hilfiger nog even naar binnen. Ook hier begon de creditkaart aardig te miepen. Onze lunch hebben we gehaald in de foodcourt van de Outlets. Mama, papa en Ramon hebben een Five Guys burger gehaald en ik heb een wrap met veggies gehaald.

shoppen

Na een stop bij de Ugg winkel zijn we doorgereden naar Lake Buena Vista. De credit kaart was net klaar met roken van de vorige uitgaven en hij mocht meteen weer aan de slag. Ook bij Old Navy, Timberland en VF Outlet slaagden wij namelijk erg goed.

volle kofferbak volle kofferbak2

Om 7 uur besloten we dat we er genoeg van hadden en werd er koers gezet naar de Olive Garden. Na een wachttijd van ruim 30 minuten konden we om 8 uur aan tafel zitten. Mama nam de pasta Alfredo met beef. Ramon en papa namen de stuffed chicken marsala. En ik nam een ravioli. Er was geen room voor dessert. En toen gingen we weer huiswaarts.