Vannacht werd ik even wakker. Ik dacht dat het een redelijke tijd zou zijn, maar toen ik keek op de klok begon ik toch echt wel even binnensmonds te schelden.

Godfried van bouillonblokjes... 3 uur. Omdraaien dan maar. De tweede keer dat ik wakker werd was wel wat beter. Dit keer was het 7.30 uur. Ik hoorde net papa weggaan om het brood te halen. Ik gaf Ramon een por dat het tijd was om wakker te worden. Toen papa terug kwam hebben we snel ontbeten het was namelijk de bedoeling dat we om 9 uur in de auto zouden zitten. Even voor negenen stapten we de auto in en konden we rijden. Na een rit van ongeveer twee uur kwamen we aan in St. Petersburg, omdat we veels te vroeg waren werd er snel besloten dat we eerst naar het strand zouden gaan. We zouden eerst naar honeymoon island state park gaan. Maar omdat je moet betalen om het terrein op te mogen en we niet zo heel veel tijd hadden, hebben we langs de weg geparkeerd en daar even van het strand genoten.

Op het strand

Bruin worden

de boot naar Caladesi

Nadat we een broodje genuttigd hadden zijn we weer richting St. Petersburg gegaan want daar hadden wij afgesproken met David. Hij zou ons begeleiden tijdens de segway tour. Eerst kregen wij allemaal onze instructies en daarna gingen we op pad.

Romy segway

Ik moest wel even wennen eraan en vooral de stoepjes en ik waren niet meteen de beste vrinden. Maar na een bescheiden 5 minuten was ook ik een ster in het hanteren van dit voertuig. Onderweg kregen we de verscheidene bezienswaardigheden van St. Petersburg te zien onder begeleiding van vele details. Halverwege de tour terwijl we langs het water reden zagen we een dolfijn die nieuwsgierig bij de baai aan het zwemmen was.

dolfijn

segwayen

En verder gingen we weer. We kregen te horen dat het gebied waar we nu in zaten het lightning gebied is. Omdat er zoveel blikseminslagen zijn. Best leuk deze feiten. Tot slot gingen we door een park die vol stond met palmbomen uit verschillende werelddelen.

groepsfoto

groepsfoto2

En toen was het toch echt tijd om de segway weer in te leveren. Ik probeerde hem snel in te laden in onze traverse, maar helaas trapte de beste man er niet in. Missie mislukt. Al snel werd er koers gezet naar de coldstone creamery. En met ieder een love it bakje in ons hand konden we eindelijk welverdiend afkoelen want ondertussen was het kwik al tot 35 graden gestegen.

Coldstone

warm vandaag

Ik heb gelukkig mijn vertrouwen weer terug in dit ijs. Want dat was behoorlijk geschaad sinds de Florida Mall. Een bezoek aan de westfield mall mag natuurlijk niet uitblijven. Helaas was hier een soort van eetproeverij achtig iets aan de gang, hierdoor was de Westfield mall niet heel veel aan. We zouden bij olive garden gaan eten, maar omdat wij nog vol zaten van het ijs, werd er al snel besloten snel wat te halen in de food court. Ramon en ik kozen noodles met orange chicken. Papa en mama gingen voor de philly cheese steak. Tom werd weer ingesteld op huiswaarts.

Versierd huis

En zo kwam er een einde aan deze leuke dag.