Eindelijk een normale tijd vanmorgen, namelijk na 7 uur 's morgens. Omdat we gister vergeten waren brood te halen, is Sjon snel naar Walmart gereden en heeft daar 2 verse broden gehaald.

In die tijd heb ik het verslag geschreven en de foto's uitgezocht. Na het ontbijt werden beiden douches bezet en niet veel later is Kim richting Busch Gardens gereden. Wij zijn met een ietwat latere vertrektijd naar Epcot gereden. We liepen om 10.20 uur het parkeerterrein af richting de ingang. Na de tassencontrole konden we eindelijk naar binnen.

Epcot2

Ze hebben tegenwoordig een nieuwe fastpassen systeem en dat hadden we al gehoord, maar omdat we tot vanmorgen niet wisten dat we naar Epcot zouden gaan hadden we de passen nog niet hieraan gekoppeld. Bij de ingang heb ik dit meteen gedaan, maar helaas de fastpassen voor de leuke attracties waren al helemaal vergeven. Nou ja dan zat er niets anders op dan gewoon in de rij gaan wachten. Gelukkig hebben ze in de wachtrij WiFi en daardoor duurde het wachten minder lang. De eerste attractie was Soarin' en hier hebben we één keer een beurt voorbij laten gaan. Omdat we geduldig waren konden we in het midden op de eerste rij plaats nemen en heb je het mooiste zicht over Californië. Na Soarin' zijn we de Worldshowcase rondgelopen.

Canada

Onderweg hebben we een pineapple softserve genomen, want het was zo ontzettend warm, dat een verkoelend ijsje er wel in ging. We hebben zelfs in Frankrijk de film van 18 minuten gekeken om maar even af te koelen. Het filmpje liet Frankrijk zien, maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik behalve de Alpen en de Pyreneeën in dit land denk ik niet mijn ding vind. Ook zagen we hier in Frankrijk dat de schilder uit het verslag van Rick nog niet veel verder gekomen was, zijn pauze duurde nog steeds voort.

schilder

Donald zwaaide even leuk naar ons en ook Mulan en Mary wilden wel even poseren.

Donald

Mulan Mary Poppins

De post wordt ook in Disney gehaald

London Amerika

Epcot

Na de showcase zijn we bij the Electric Umbrella wat gaan eten. Het was inmiddels al kwart voor 2. Na het eten zijn we richting Test Track gelopen en hebben Ramon wijs gemaakt dat hij zelf mocht rijden. Gelukkig was hij niet zenuwachtig en had hij vlak voor het instappen door dat de auto zelfbesturend was. Test Track was heel erg aangepast en in een modern jasje gestoken. Wij vinden hem er leuker op geworden. Aan het eind hebben we natuurlijk in de diverse auto's gezeten om te kijken hoe dat er uit ziet. Na Test Track zijn we naar Spaceship Earth gelopen en zijn als tijdreizigers door de tijd van de communicatie gegaan.

Spaceship Earth Spaceship Earth2

Hierna vonden we het wel genoeg. We hadden in Disney al besloten dat we bij Sweet Tomatoes wilden eten en daar reden we dan ook naar toe. Ik had in Disney op internet een coupon gezocht en dacht dat deze nog geldig was, er stond namelijk 9/10/2014. Was even vergeten dat de Amerikaanse notatie anders is en deze dus geldig was tot 10 september. Gelukkig had de serveerster een andere coupon die nog wel geldig was en ook nog goedkoper. Na de heerlijke zelf bij elkaar gezochte salade, de soep en het ijsje zijn we naar Target gelopen om daar even ouderwets lekker door de winkel te slenteren. Waar we vorig jaar diverse Target in de staat Washington en Oregon hadden afgereden voor de M&M's Pumkin Spice en deze niet konden vinden, lag er nu een hele stelling vol. We hebben gelijk maar één zakje meegenomen. Nadat we afgerekend hadden zijn we teruggelopen naar de auto en met een stop bij de Walmart kwamen we tegelijk met Kim weer aan bij de villa. Morgen willen we om 9 uur in de auto zitten, want dan gaan we richting de Golf van Mexico, waar we in ieder geval om 2 uur een Segwaytour gaan doen. Voor de rest willen we een beetje langs het strand lopen en even kijken bij de pier van St Pete's.