Vanmorgen was het wederom vroeg, maar dat kwam nu wel goed uit, want Romy en Ramon wilden naar een shootingrange. Nadat we hen hier hadden afgezet (het verslag hierover staat onderaan), zijn Sjon en ik naar de Mall of Millennium gereden, dat zit er 3 minuten vandaan.

Omdat de winkels nog niet open waren zijn we eerst bij Starbucks gaan zitten en hebben een Pumpkin Spice Latte gedronken. Toen we deze op hadden waren de winkels open en hebben we zowel boven als beneden een rondje gelopen. We waren hier nog maar net mee klaar of we kregen het sein om Romy en Ramon te halen. Ze hadden het enorm geweldig gevonden het schieten en hadden hun papieren targets mee gekregen. Onderweg terug naar de villa staan we voor het stoplicht en staan Pieter en Petra naast ons. Door de open raampjes gevraagd of ze zin hadden om een bakkie koffie te komen drinken en zo hebben we de middag aan het zwembad gezellig zitten kletsen.

visite

Omdat we voor vanavond een ijs eet date hadden met de Florida gekkies hebben we met Pieter en Petra afgesproken om in de foodcourt van de Premium Outlets aan de Vineland wat te eten. Om half 6 waren we daar en ook Kim had zich bijgevoegd. Na een orange chicken zijn we richting Disney gereden voor onze date. Omdat we vroeg waren hebben we eerst een rondje boardwalk gelopen en genoten van de zonsondergang.

Boardwalk

Panorama

Nadat we het rondje helemaal hadden gelopen liepen we naar de ijssalon en daar zaten Rick, Mandy en Jasper ook al. We moesten ondanks dat we gereserveerd hadden even wachten tot we aan de beurt waren. En niet veel later werden er 2 kitchensinks voor ons gemaakt.

Kitchensink vol

kitchensink van bovenaf Kitchensink leeg

Als je ziet hoeveel daar in gaat denk je dat krijgen we nooit op met ons tienen, maar het viel me mee hoeveel er over gebleven is. Alleen wat stukken brownie en wat kersjes. Verder was al het ijs op. Nadat we onderweg terug naar de auto gezellig hebben lopen kletsen, werd het daarna helaas tijd om afscheid te nemen van Pieter, Petra, Rick, Mandy en Jasper. Kim is onze logee voor een paar nachten en is dus achter ons aan gereden. Voor morgen hebben we nog geen definitieve plannen, wel wat opties en welke het wordt beslissen we morgenochtend.

Hieronder het verslag over de schietervaringen van Romy:

Toen we eerst de shop binnen liepen moesten wij ons eerst aanmelden. Dit omdat we first-timers waren. Na wat vragen waarmee ze konden bepalen of we gevaarlijk zouden zijn met een gun, kregen we het groene licht. Er werd het een en ander uitgelegd en toen werden we met onze protective gear en een glock op pad gestuurd. Ramon nam het eerste schot. 3.2.1... pang... eh   oeps... dat klonk wel heel erg hard. Spontaan werd ik toch wel een beetje zenuwachtig. Ok nu mocht ik 3.2.1... pang      wow  dit is leuk! Ik wil nog een keer.

Romy shooting

Na wat fotos met onze glock hebben we ongeveer 30 kogels geschoten van 9mm. Het werd nu toch wel tijd voor een ander wapen. Ik ging het wapen even snel wisselen. Ik kreeg er een usp voor terug. Erg grappig. Voor de csgo spelers onder ons. Terror en Counter-Terror wapen allebei afgeschoten. Met de usp had ik een kleine aanvaring. Ach battle scars.

Shootingrange

Shootingrange2

Uiteindelijk hebben we 50 kogels de man afgeschoten. En het was echt heel erg gaaf. Zeker voor herhaling vatbaar!