Vanmorgen waren we al vroeg wakker en hadden op dat moment al een heleboel felicitaties voor zien komen via Facebook, mail, sms en ga zo maar door. Hartstikke leuk om te ontvangen en te lezen.

Zonder ontbijt zijn we in de auto gestapt op weg naar Discovery Cove waar we met dolfijnen gaan zwemmen om onze trouwdag te vieren. We waren er 7.20 uur en kregen de dolfijnenzwem van 8.35 uur toegewezen. Dit is de eerste groep die met dolfijnen zwemmen gaat. Nadat we onze spullen hadden opgeruimd en ons in een wetsuit hadden gehesen zijn we richting het restaurant gelopen voor het ontbijt. Je kan hier de hele dag door gratis eten en drinken halen en zelfs als je 21 jaar of ouder bent gratis drank. Na het ontbijt zijn we naar onze cabana gelopen om daar te verzamelen voor de dolfijnenzwem. Onze groep pod 1D bestond uit 9 personen. Wij vieren en 5 mensen uit Engeland. Toch wel grappig dat je allemaal de wereld overvliegt om op dezelfde plek met dolfijnen te zwemmen. Wij mochten zwemmen met Coral, zij is 14 jaar oud en de eerste dolfijn geboren in Discovery Cove. Eerst zwom ze een paar keer langs ons zodat we haar konden aanraken en zij vertrouwd met ons raakte. Daarna kreeg we een up close en personal time met haar en daarna mochten we nog aan haar dorsalfin meezwemmen.

Romy en Coral

 Bianca en Coral

Sjon en Coral

Romy en Coral2

Wij met Coral

Bianca en Coral2

Sjon en Coral2

Romy en Coral3

Als laatste leerden we nog wat handsignalen waarmee we haar de mooiste sprongen lieten maken. Na het zwemmen kregen we de foto's die tijdens het zwemmen gemaakt waren te zien en mochten we al aangeven welke we wilden laten afdrukken. Waar de vorige keren dat we hier waren door het hele park heen fotograven stonden en deze foto's maakte gedurende de dag, kregen we nu alleen foto's van het zwemmen met dolfijnen. Erg jammer dit, want ook de foto's in de aviary en in de lazy river waren altijd erg mooi. Ondanks dat hebben we ons prima de hele dag vermaakt. We hebben de lazy river gedaan, we zijn bij de otters wezen kijken, in het nieuwe grand reef gesnorkeld om daar tussen de vissen en de roggen te zwemmen.

Bianca aviary

Romy aviary

Sjon aviary Sjon aviary2

Heerlijk gegeten, gedronken en gewoon genoten van de zon en de omgeving. Om half 4 hadden we onze laatste stukje taart en zijn we ons gaan douchen en aankleden. Omdat het allemaal zo lekker en ontspannen is heb je geen haast om het park te verlaten, waardoor we uiteindelijk pas om 5 uur wegliepen. Onderweg naar de villa hebben we een stop gemaakt bij de Walmart, zodat ik even snel naar binnen kon voor brood. Terwijl ik naar de ingang loop hoor ik mijn naam roepen en toen ik omkeek zag ik 2 bekende gezichten. Het waren Ton en Renee, hen ken ik via via en heb ik als vrienden op Facebook. Leuk om de personen achter de foto's te ontmoeten en even gezellig te kletsen. Voor hen zit het er morgen helaas al weer op en vliegen zij terug. Omdat Sjon en Romy het schijnbaar lang vonden duren, kwamen zij er ook even bij staan. Nadat we ze voor de volgende dag een goede reis hadden gewenst en Romy inmiddels het brood gehaald had zijn we naar de villa gereden. Hier hebben we allemaal een klein stukje brood gegeten, want we zaten eigenlijk gewoon nog vol van de hele dag. De rest van de avond hebben we rustig aan gedaan en wederom ging vroeg het licht uit. Het was een heerlijke dag. Morgen hebben we niet veel op de planning staan. Romy en Ramon willen graag schieten bij een shootingrange en 's avonds hebben we een date met de Florida gekkies om in Disney een kitchensink te delen.