Ook vannacht waren we wederom vroeg wakker, maar nu dwongen we onszelf te blijven liggen en zijn gelukkig weer in slaap gevallen. De tweede keer werden we na 6 uur wakker.

Dat is nog steeds erg vroeg, maar beter dan 4 uur. Omdat we de temperatuur van het zwembad graag iets warmer wilde hebben, heeft Sjon via Skype met Arjan dit in orde gemaakt. Het zwembad wordt verwarmd door een solarsysteem wat boven op het dak ligt. Na het ontbijt hebben we rustig aan gedaan en onder het genot van een kopje koffie hebben we wat verslagen bijgelezen (zijn nog steeds niet helemaal bij). Vlak voor de lunch zijn Sjon en ik even brood wezen halen en kreeg ik bericht van Kim dat zij toch in Seaworld was, dus als we zin hadden of we dan ook langs kwamen. Ik had daar wel zin in en omdat het vandaag niet zo heel warm was een perfecte dag om door Seaworld te lopen. Na de lunch zijn we in de auto gestapt en besloten we om toch maar eerst Seaworld te bezoeken en dan daarna naar McCoy te rijden voor de auto. Het was erg druk in Seaworld, want we stonden een behoorlijk eind van de ingang af geparkeerd. Maar goed binnen heb ik Kim geappt dat we er waren en twee seconden later liep ze al bij ons.

Trick or treat

We zijn via de Trick or Treat van Seaworld (een tasje scoren en dan snoepjes verzamelen) naar Shamu stadium gelopen. We hadden snel plaatsen gevonden voor de show van 3 uur en duurde het gelukkig niet zo heel lang voor de show begon.

wachten op de show

Het was weer een geweldige show en deden de orka's erg hun best om het publiek nat te maken. Gelukkig zaten wij ver genoeg ondanks dat we in de soakzone zaten en bleven droog.

Orkas1 orkas2

orkas3

orkas4 orkas5

Na de show zijn we naar de underwaterviewing gelopen en daar zaten op Tillikum en Trua na alle orka's.

UV

Sjon en Ramon gingen samen een achtbaan pakken terwijl wij nog even bleven kijken. Omdat er niet veel spectaculairs gebeurde zijn we richting de achtbaan waar Sjon en Ramon naar toe gegaan waren gelopen en daar troffen we elkaar weer. Na een dippin' dots ijsje zijn we richting de uitgang gelopen omdat je daar het beste wifi hebt en terwijl we daar even onze telefoons checkten besloten we om de avondshow te laten voor wat het was (komt van de week wel, we gaan vaker naar Seaworld) zijn we naar de Outback gereden en hebben daar gegeten.

bij Outback

Was het vorig jaar nog zo dat je dik een half uur buiten moest wachten met een buzzer, nu was het zo rustig dat we meteen aan tafel konden en dat er zelfs nog steeds tafel vrij waren (hmmm is Outback op zijn retour?). We moesten ondanks dat het zo rustig was erg lang op ons eten wachten en later bleek ook op de rekening dat de drankjes niet gerekend waren. Nadat we betaald hadden gingen Romy en Ramon met Kim mee shoppen en Sjon en ik naar McCoy voor de auto. Daar werd ons meteen gezegd dat we een andere konden halen en hij ging het papierwerk in orde maken. We kregen nu een bronskleurige met afstandsbediening en iets minder kilometers op de teller. Wij waren eerder thuis dan Romy en Ramon, maar zij kwamen niet veel later thuis. Bleek dat ze helemaal niet naar de Premium Outlets waren geweest, maar naar Downtown Disney om voor Sjon en mij een theebeker te laten graveren als kadootje voor ons 25 jaar getrouwd zijn. Van Kim kregen we ook een leuk kleinigheidje voor aan het raam. Kim is hierna weer terug gereden naar Pieter en Petra en wij zijn naar bed gegaan. Morgen moeten we namelijk vroeg op in verband met onze dolfijnenzwem in Discovery Cove.