Vanmorgen of moet ik zeggen vannacht waren we echt veel te vroeg wakker. Ik keek op de telefoon en zag dat het 2 uur was. Ik heb nog een paar keer gedraaid en gedaan, maar kon niet meer inslapen.

Al vrij snel hoorde ik Sjon ook al. Omdat ik niet van in bed blijven liggen houdt als ik klaar wakker ben, zijn we eruit gegaan en hebben de koffers uitgepakt en alles een plekje gegeven. Daarna ben ik begonnen met het verslag. Ik was nog maar net bezig of Romy kwam ons gezelschap houden en niet veel later kwam ook Ramon uit de slaapkamer gewandeld. Omdat we alle vier honger hadden, hebben we de bagels in de toaster gedaan en hebben heerlijk ontbeten. Na het ontbijt hebben we eerst gebruik gemaakt van het zwembad, deze was wat aan de koele kant door het hemelwater wat er de afgelopen dagen ingevallen was. Het zwembad is ook heel vol, eigenlijk te vol, want op het moment dat Sjon er inspringt omdat we een alligator in het zwembad hebben en hij deze eruit wil halen, stroomt het zwembad over.

Alligatorworstelen

Na een showtje alligatorworstelen heeft hij de alligator in bedwang en kan hij deze het zwembad uit krijgen. Terwijl we in het zwembad zitten krijgen we bezoek van de familie gans (of eend, we zijn er nog niet helemaal over uit welke van de 2)

ganzen

en niet veel later zien we het broertje van onze alligator in de vijver achter ons liggen. Deze kwam redelijk nieuwsgierig dichterbij, waardoor wij het gevoel kregen dat hij al een keer gevoerd is.

Alligator

Toen hij even later op de kant lag en ik probeerde iets dichterbij te komen (uiteraard op een veilige afstand) om hem beter op de foto te krijgen, dook hij gelijk de vijver in, dus dat bewees gelukkig het tegendeel. Inmiddels was het tijd om op pad te gaan en zijn we als eerste naar de Nike Clearance Store gereden, maar hier kon ik geen gympen vinden naar mijn zin. Volgende stop was Dollar General en vervolgens de Nike Factory Outlet. Ook hier heb ik diverse Nike's aangehad, maar geen zaten zo lekker dat ik er bij wijze van spreken zo op weg kon lopen. Dus zonder de portemonnee te gebruiken zijn we naar de Florida Mall gereden. Hier hebben we het was inmiddels bijna 12 uur en als je al om 6 uur ontbeten hebt, dan begint het toch wel wat te knorren van binnen.

mall

We hebben een rondje langs de foodcourt gelopen en besloten uiteindelijk toch voor de Five Guys te gaan. We namen allen een little burger en één kleine patat voor ons viertjes. Dit was precies genoeg om de honger te stillen. Nu werd het tijd voor een rondje door de mall. We vinden het gewoon leuk om door heen te lopen en het was niet erg druk in de mall.

mall2

Uiteindelijk zijn we bij de Applestore naar binnen gegaan, want we waar toch wel nieuwsgierig naar de Iphone 6. En in de Applestore kan je hem vasthouden en even goed van dichtbij bekijken. En hij is mooi en dan heb ik het niet over de plus, want die vind ik gewoon te groot, maar gewoon de 6. Ik moet er maar eens even diep over nadenken of ik ga proberen er te bemachtigen, want op dit moment is de rush hiervoor nog veel te groot. Na de Applestore, waar een verkoper mij probeerde te overtuigen om dan toch maar een 5s te nemen, zijn we naar Coldstone Creamery gelopen. Hier zijn Sjon en ik in mei op de laatste dag mee geëindigd, dus is het niet meer dan logisch om hier op de eerste dag mee te starten. Hij smaakte weer heerlijk, maar toch niet zo heel lekker als we gewend zijn. Ten eerste werd het ijs niet als een bal gedraaid, maar in het bakje gekwakt, waardoor er een groter bakje om heen moest om het kliederen tegen te gaan. Ten tweede was ze bij mijn ijsje eerst nog een ander tussendoor aan het helpen en was het ijs al gedeeltelijk gesmolten. Nadat we de ijsjes op hadden hebben we de mall verlaten en zijn we naar Discovery Cove gereden.

Seaworld

Hier hebben we maandag een dolphin swim en omdat we zondag naar Seaworld willen, wilden we nu vast onze passen ophalen. Daar hebben we gelijk een parkeerkaart gehaald (onbeperkt parkeren bij alle Seaworld gerelateerde parken voor $ 40 en dat terwijl een parkeerkaart aan de ingang $ 17 kost). We besloten op dat moment om hier gelijk maar even gebruik van te maken en zijn naar Seaworld gereden.

 dolphin nursery

Via de dolphin nursery zijn we naar Shamu Stadium gelopen. Helaas was de volgende show pas om 17.15 uur en dat duurde ons voor een spontane actie iets te lang. Bij de Underwaterviewing waren op dat moment geen orka's, maar na 2 minuten ging het hek open en kwamen er 2 binnen.

Bij Seaworld

UV UV2

We hebben hier even staan kijken en omdat het vandaag zo ontzettend warm (35+ graden) was, werd het tijd om een verkoelend drankje te halen. Dit hebben we rustig zittend opgedronken en toen zijn we langzaam weer richting de uitgang gelopen.

afkoelen

eekhoorn

Volgende stop was The Loop. Ik wilde bij Michaels wat coupons inwisselen en Romy wilde graag even naar de Best Buy. We hebben Romy en Ramon eerst afgezet bij de Best Buy en zijn zelf naar Michaels gereden. Wij waren zo klaar en omdat we tegen Romy en Ramon hadden gezegd dat ze bij Best Buy moesten wachten zijn we daar naar terug gereden.

The Loop

Ze waren nog niet klaar en toen Romy bij de kassa stond gaf de kassa een hele andere prijs aan dan er op het kaartje ervoor stond. Romy gaf dat gelijk aan en de kassamedewerker zei dat ze een policy hadden dat de prijs in de computer de prijs was, maar liep wel met Romy mee naar de locatie van de koptelefoon. Het kaartje voor de koptelefoon was inderdaad van een andere koptelefoon en dus helaas. Romy vroeg hierop of ze de manager mocht spreken en deze kwam naar de kassa. Hij vertelde hetzelfde over hun policy, waarop Romy aangaf dat zij niets kon doen aan het feit dat er een verkeerd kaartje voor de koptelefoon hing en het juiste kaartje überhaupt niet daar terug te vinden was. De manager gaf hierop aan te kijken of hij wat kon doen aan de prijs en uiteindelijk bood hij de koptelefoon voor $ 20 goedkoper aan. Romy vond dit acceptabel en niet veel later ging zij met haar koptelefoon de winkel uit. Omdat we alle vier inmiddels erg moe waren, zijn we via de Walmart terug gereden naar de Country Creek Lane en hebben daar een broodje gegeten.

familie gans

Om 8 uur ging bij mij toch echt de energiestekker eruit en ben ik naar bed gegaan. Morgen willen we naar het Hammock State Park, hier zijn Pieter, Petra, Rick en Mandy in april geweest en wij vonden dat dat er erg leuk uitzag.