Omdat de aanloop naar deze vakantie in mei heel rommelig was, tickets van Romy welke ineens uit systemen verdwenen waren. De oplossing van Lufthansa en het gewoon enorm druk hebben gehad zorgde ervoor dat we nu met nog 4 dagen op de teller eindelijk eens tijd hadden om naar Schiphol te gaan en wat voorbereidingen te treffen voor de vakantie.

Waar ik normaal gesproken zo'n 3 weken voor vertrek de koffers al beneden heb liggen en deze systematisch vul, zijn ze nu pas vanmiddag van zolder gehaald. Zolas gezegd zijn we vanmorgen eerst naar Schiphol geweest om daar het vliegtuig waarmee we aanstaande donderdag naar Frankfurt vliegen te zien vertrekken. Ze vertrokken vanaf de Kaagbaan, dus om 11 uur stonden we klaar op het panoramadek. Voor ons stonden op dat moment 2 toestellen van United, namelijk de vlucht naar Chicago en Washington.

Schiphol

Omdat wij in principe altijd met United vliegen was het extra leuk, dat deze toestellen aan de D-pier stonden en we ze ook konden zien vertrekken. Wij weten namelijk niet beter of ze vertrekken van de G-pier. Het toestel van Lufthansa konden we niet aan de gate zien staan, want je hebt vanaf het panoramadek geen zicht op de B-pier en het toestel stond hier wel op plek nummer 15 geparkeerd. Terwijl we in het flauwe, maar snel opwarmende zonnetje stonden te wachten zagen we ook de dreamliner van Arke vertrekken.

dreamliner

Zoveel lawaai als er normaal bij de toestellen wordt geproduceerd, zo stil is deze dreamliner bij vertrek. Volgens Sjon lijkt het veel op de stille motoren van de formule 1. Het verliest hierdoor een groot deel van de charme.

Lufthansa

Niet veel later kwam de LH989 er aan en deze drong zelfs nog voor op een aantal toestellen die al klaar stonden voor vertrek. Over 4 dagen zitten wij dus in dezelfde vlucht naar Frankfurt.

Lufthansa2

Bij Starbucks hebben we een pumkin spice latte gehaald en die smaakte naar veel meer. Dit is echt zo'n heerlijke halloween herfstsmaak die maar beperkt in het assortiment zit.

Starbucks

Thuis hebben we de koffers van zolder gehaald en zijn begonnen met het vullen hiervan. Tara bedacht dat ze dit keer toch echt mee gaat en heeft vast een slaapplaats in de koffer toegeëigend.

Tara

Het inchecken zal ik voor het eerst sinds lange tijd niet online doen, ben veel te bang dat het mis gaat, dus dat wordt donderdag extra vroeg op Schiphol bij balie 1 in vertrekhal 1 zijn. Ook dit is al heel apart en anders dan de gebruikelijke vertrekhal 3. We gaan aftellen.........