Omdat we tijdens het rondreizen de koffers anders indelen en ze hierdoor niet op de juiste manier zijn ingepakt voor het vliegtuig moesten we vanmorgen eerst de koffers opnieuw inpakken.

Ook hadden we de afgelopen dagen niet kunnen wassen, waardoor we wel heel veel wasgoed hadden en dat neemt nu eenmaal meer ruimte in dan schoon wasgoed. Dus terwijl we aan het herverdelen waren hebben we ook gelijk alle wasgoed gewassen en ingepakt. Omdat het wassen nogal veel tijd in beslag nam (er stond maar één wasmachine en één droger) was het al gauw 2 uur voordat we wat konden gaan doen. Eerder wilde ik niet gaan, want dan wist ik niet of ik nog ruimte had in de koffers ;-). We wilden naar een mall niet al te ver bij ons hotel vandaan, maar omdat er op de weg er naar toe een auto met trailer was uitgebrand hebben we dik ruim anderhalf uur in de file gestaan. In de trailer stond een paard, maar gelukkig heeft de eigenaar deze uit de trailer kunnen halen.

File

File2 File3

Wel een vreemd gezicht een paard langs de kant van de snelweg. Het was bij de mall zo belachelijk druk dat we bij het oprijden van het parkeerterrein maar besloten om niet te gaan. We wilden namelijk ook nog naar Walmart voor wat laatste boodschappen en dat was ook nog dik een half uur rijden en we wisten nog niet hoe het met de drukte gesteld zou zijn. Gelukkig was het nu niet zo druk en ook bij de Walmart konden we zo door lopen. Helaas hadden we op de weg terug naar het hotel wel veel last van drukte op de weg, maar goed we hoefden nergens meer heen. In het hotel hebben we de overgebleven pizza (Amerikaanse pizza’s zijn te groot voor 1 persoon en aangezien Sjon en ik verschillende pizza’s willen, eten we het dus in 2 dagen) opgewarmd en opgegeten. Nadat we echt alles in de koffers hadden gedaan hebben we de koffers gewogen en volgens onze weegschaal zou het precies goed moeten zijn. Morgen hoeven we pas om 12 uur ’s middags uit te checken en omdat we een late vlucht hebben gaan we natuurlijk rustig aan doen.