Vanmorgen waren we iets trager en daardoor dus ook iets later voor dat we goed en wel op weg waren. We hadden onderweg naar Chicago een aantal stops onderweg en de eerste was bij Walmart.

We wilden hier brood halen, maar omdat we door de vele wegwerkzaamheden die er op dit moment zijn (ze hebben een lange zware winter gehad) waren we zo laat, dat we bij de Subway gelegen in de Walmart een broodje gehaald hebben. Hierna zijn we doorgereden naar de Premium Outlets. Deze zijn lang niet zo leuk als de twee in Florida, maar we waren bijna voor alles geslaagd. Hierna was de Gurnee Mills Mall aan de beurt. Dit is een andere outlet, maar dan in de vorm van een mall.

Mall Mall2

Deze outletmall was iets groter dan we van te voren bedacht hadden. Maar het was zeker erg leuk om door heen te lopen.

Mall3

Alleen doordat het zo groot was waren we pas om 19:00 uur bij ons hotel in Chicago. We hadden om dezelfde kamer als de vorige keer gevraagd en deze hebben we ook gekregen. Deze kamer is geschikt voor een rolstoel en daardoor extra groot. Nadat we onze spullen naar boven hadden gebracht en op de kamer wat gegeten hadden zijn we nog even naar de Target gereden en hebben ons zelf nog een keer verwend met een ijsje van Coldstone. Teruggekomen in het hotel hebben we nog even wat televisie gekeken. Morgen gaan we naar downtown Chicago waar we om half 3 in ieder geval een Segwaytour hebben.