Vanmorgen werden we om half 8 wakker en na een heerlijke douche zijn we na de ontbijtruimte gelopen. Na het ontbijt hebben we rustig aan gedaan en informatie gezocht over wat we wilden doen.

Als eerste wilden we naar de Bay Beach Wildlife Sanctuary. Ik had gezien dat ze daar wat mogelijkheden hadden om te wandelen.

Jonge gans  Jonge gans2

ganzen

We wilden een gecombineerde trail doen, maar het hek naar één van de trails was gesloten en konden we dit niet doen.

vogeltje

Omdat het op dat moment half 1 was besloten we eerst een broodje te eten en dan verder te kijken, want ze hadden hier ook diverse dieren.

Lunchtijd

Als eerste zijn we gestopt bij de Lynxen, daarna een vosje, daarna een cougar en vervolgens de wolven.

lynx

vosje

cougar

Het was op dat moment even over half 2. En wat hadden we geluk, ze hadden net een roadkill gekregen waar ze zich aan te goed deden. Dit was absoluut een goedmakertje van afgelopen week en het was nu nog gratis ook.

wolven

wolven2 wolven3

wolven4

Nadat we hier, natuurlijk, een tijdje hadden staan kijken zijn we doorgelopen en hebben nog wat andere kleinere dieren gezien. Als laatste hebben we nog staan kijken bij een rivierotter die de etensbakken aan het afstruinen was naar voedsel en ook af en toe wat vond.

otter

otter2

Even verderop hadden ze ook nog 3 herten lopen. Omdat ze ook een vogelopvang hebben en we daar ook nog wilden kijken voordat we naar het stadion van de Packers zouden gaan, zijn we die kant opgegaan. Ze hebben hier een aantal volières met verschillende soorten roofvogels.

Hedwig

Ook al deze vogels hebben we even bekeken en toen werd het tijd om naar het stadion te rijden. De tour zou om kwart voor vier beginnen en dat begon hij ook. Onze gids kon leuk vertellen en bracht ons als eerste naar één van de skyboxen. Hier had je een super uitzicht over het stadion. Het was alleen jammer dat de yardlijnen en de doelpalen er niet waren. Nu was het een groot groen grasveld (weliswaar van Nederlandse afkomst, maar toch). Hierna zijn we naar beneden gegaan en door de gang waar de Packers lopen voordat ze het veld op komen. Helaas mochten we niet zoals bij de Yankees toen de kleedkamers van binnen bekijken, maar konden rechtstreeks naar het veld. Terwijl we door de gang liepen hoorden we 2Unlimited (ook Nederlands) en hadden ze een bandje aangezet met klappende mensen (wel 80.000 stuks, zoveel kunnen er namelijk in het stadion).

Packerstadium

Packerstadium2

Een seizoenkaart voor 7 van de 10 wedstrijden (ja echt, maar 7 thuiswedstrijden) kost hier $ 700,-. De overige 3 zijn voor seizoenkaarthouders uit Milwaukee, waar tot voor kort de Packers 3 wedstrijden speelden. En ondanks deze hoge prijzen zijn de seizoenkaarten als sinds 1960 uitverkocht en hebben ze een wachtlijst van 110.000 mensen. Hierna zijn we teruggelopen naar het startpunt van de tour. Wij zijn weer richting ons hotel gereden en hebben hier op de kamer wat gegeten. Morgen gaan we onze laatste rit van deze vakantie maken, namelijk terug naar Chicago waar we nog 3 nachten verblijven.

 

Voor de mensen met een sterke maag, hieronder staat een filmpje van de wolven die aan het eten zijn: