Ook vanmorgen hadden we de wekker gezet, maar eigenlijk was dat niet nodig. We werden namelijk al voor de wekker wakker. Nadat we de douche van binnen hadden bekeken hebben we het brood in de oven gegooid en zijn we gaan ontbijten.

Na het ontbijt hebben we alle spullen ingepakt en de koffers naar de auto gebracht. Het uitchecken was een fluitje van een cent en nadat we iedereen gedag gezegd hadden zijn we om kwart voor 9 op weg gegaan. Het was lekker rustig en na ongeveer een uurtje begon het landschap te veranderen van heel dicht bosgebied, naar heuvelachtig gebied met graslandschap en even later verscheen ook weer de akkerbouw. In het plaatsje Cloquet hebben we een stop gemaakt bij de Walmart voor brood en nog wat andere benodigdheden. Het volgende uur werd de weg erg druk, dat waren we gewoon niet meer gewend de afgelopen dagen. Bij een rest area zijn we gestopt om het brood te eten en even te genieten van het mooie weer.

Lunchen

Rest area

We hoefden nog maar een half uurtje tot drie kwartier te rijden voor ons hotel. Alleen was er een stuk van de weg afgesloten en moesten we nog een kwartier omrijden. In het hotel aangekomen was onze kamer nog niet klaar, maar na 5 minuten wachten werden we geroepen dat de kamer klaar was. Het was inmiddels half 3. Snel hebben we de spullen naar de kamer gebracht, wat gedronken en op weg weer. Dit keer naar de Mall of America. We wisten dat deze mall groot was, maar dat het zo groot was dat er gewoon een achtbaan en andere attracties in het midden van deze mall was en dat er 4 verdiepingen zouden zijn, dat wisten we niet. Als eerste zijn we bij Macy’s (daar hadden we de auto geparkeerd) naar binnen gegaan. Ze hadden hier op dit moment 25% korting en dat is toch wel mooi meegenomen. Omdat onze handbagage koffers wat slecht beginnen te worden en de koffers op dit moment 50% korting hebben en dan daar bovenop nog eens de 25% korting, maakte dat wij de Macy’s uitliepen met 2 nieuwe lichtgewicht handbagagekoffers. Omdat we niet de hele mall met deze koffers wilden doorlopen heeft Sjon deze gelijk weer naar de auto gebracht. Daarna hebben we nog wat spullen met korting gekocht en toen hebben we de Macy’s verlaten en zijn op de begane grond begonnen. Terwijl we aan het rondlopen waren heb ik even via Facetime Romy laten zien hoe groot deze mall is.

mall mall2

We hebben op de begane grond diverse winkels aangedaan en toen was de 2e verdieping aan de beurt. Halverwege zijn we naar de 3e verdieping gegaan waar de foodcourt zit en hebben hier een Philly cheese steak sandwich met wat frites gehaald. Nadat we even gezeten hadden en deze heerlijke sandwich hadden gegeten zijn we weer teruggegaan naar de 2e verdieping en hebben hier het rondje afgemaakt.

mall3

Hierna hebben we ook nog de derde verdieping helemaal rondgelopen. Inmiddels was het 7 uur en gingen de winkels sluiten. We zijn, omdat er verder toch niets meer te doen was, terug gegaan naar het hotel. Hier hebben we televisie gekeken (hadden we de afgelopen dagen ook niet kunnen doen) en nog even gebruik gemaakt van de fitnessruimte. Morgen gaan we wat sightseeing in de omgeving doen en misschien nog even naar de mall of America als we tijd over hebben.