Vanmorgen hadden we totaal geen tempo, ondanks dat we een redelijk lange rit voor de boeg hadden. Om half 11 vertrokken we eindelijk uit het hotel en hebben we eerst de tank volgegooid.

Groot voordeel in deze omgeving is dat je bijna nergens hoeft te prepayen en je dus gewoon de tank vol kunt gooien. Daarna zijn we bij de Target gestopt voor vers brood. Omdat er in deze omgeving niet een supermarkt dichtbij zit heeft deze Target meer weg van een luxe Walmart en dus ook een vers brood afdeling. Ik ben even alleen naar binnen gegaan en daarna zijn we op pad gegaan. Het leuke van zo’n lange rit is dat het landschap om je heen continue veranderd. Van akkerbouw en vrij plat landschap naar heuvelachtig rotslandschap, naar bosgebied met veel meren. Op het moment dat we onze lunch op een picknick locatie aan het nuttigen waren, ging er vlakbij ons een sirene af. Dat ding maakte zo een ontzettende herrie, dat iedereen in de omgeving met zijn handen tegen zijn oren aan liep. Als deze sirene dat iedere dag doet, dan wordt je daar volgens mij niet vrolijker van. Het helse kabaal hield namelijk wel 5 minuten aan. Omdat we 4 dagen in een soort van cabin zitten en we dus zelf voor eten moeten zorgen zijn we onderweg in Hibbing gestopt en hebben hier voor de komende 4 dagen eten gehaald. Het was even snel en alleen het supermarkt gedeelte doorgelopen. Ik had al een boodschappenbriefje gemaakt en daardoor waren we snel (nou ja, snel…. We hebben er toch nog 45 minuten over gedaan om alles te zoeken) klaar.

Silver Rapids Lodge

Onze cabin is van Silver Rapids Lodge en dit ligt gesitueerd tussen 2 meren. Je kan hier wandelen, kanoen, vissen en nog veel meer. Wij kijken uit over één van de 2 meren en hebben een kamer met een volledig ingerichte keuken.

onze cabin onze cabin2

ons uitzicht

Het is gedateerd, maar verder prima. Alleen voor het internet moeten we naar het hoofdgebouw. Morgen gaan we naar het North American Bear Center, waar veel informatie te vinden is over de zwarte beren van Amerika.