Omdat we vandaag een lange rit voor de boeg hadden waren we na het ontbijt lekker op tijd op pad gegaan. Om bij onze volgende bestemming te komen moesten we 6 uur rijden.

Halverwege zijn we gestopt in Fargo bij een shoppingmall.

staatsbord

Deze mall was redelijk groot en hier hebben we niet alleen gewinkeld. Er was onder andere een minimuseum over Roger Maris. Roger Maris was een honkballer die onder andere voor de Yankees gespeeld heeft.

museum

Hij heeft het record homeruns slaan van Babe Ruth afgepakt in 1961 met 61 homeruns in één jaar. Uiteraard wilde Sjon dit bekijken. Verder hebben we ook in de foodcourt een broodje gegeten. Dit keer geen Subway, maar een onbekende keten. Het was er zo druk dat we het wel durfde te gokken.

Broodje

Na het winkelen hebben we bij Dairy Queen de special van deze maand gehaald, namelijk de blizzard S’mores. Ongeveer 3 uur later zijn we verder gereden naar Bismarck. Onderweg kregen we een heftige regenbui die we aan zagen komen en weer voorbij zagen gaan.

regen onderweg

In Bismarck hadden we het hotel snel gevonden en nadat we de koffers naar de kamer hadden gebracht zijn we op zoek gegaan naar wat te eten. Omdat we allebei behoorlijk gaar waren van de lange rit hebben we op televisie naar de wedstrijd van de Yankees gekeken en hebben hierna het licht uit gedaan. Morgen gaan we Bismarck al weer verlaten en rijden we door naar Dickinson. Onderweg hebben we nu wel een aantal bijzondere stops in petto.