Vanmorgen was het iets later, maar nog steeds vroeg voor vakantiebegrippen. Na het ontbijt hebben we het verslag van de dag ervoor online gezet. Terwijl we dit deden hebben we even met Romy via facetime contact gehad.

Fijn om te zien dat alles goed gaat. Voordat we koers gingen zetten naar North Sioux City zijn we naar de Walmart gereden aan de overkant van de weg om vers brood te halen en nog wat andere spullen. Nadat we de boodschappen hadden ingeladen heb ik tom ingesteld naar het adres van ons volgende hotel. De rit zou lang duren, namelijk ruim 5 uur. We hadden al gehoord van diverse mensen dat Iowa saai is en dat is echt een understatement.

onderweg

Het is één grote vlakte met alleen maar boerderijen waar gewassen worden verbouwd. Het meeste hiervan is mais en sojabonen. Wederom rond 1 uur zijn we gestopt, dit keer in het Briggs Woods County Park om te gaan lunchen. Gezeten op een bankje aan een meer waar kinderen zwommen hebben we heerlijk genoten van een broodje in combinatie met het uitzicht.

Zwemmende kinderen

Na de lunch hebben we onze weg vervolgd en moesten we nog even uitkijken voor een overstekend hert. Het dier was zo snel dat ik alleen een foto van hem kon maken terwijl hij al weer in de bossen naast de weg zat.

Hert

Om even over 4 kwamen we aan bij ons hotel en omdat we de hele dag alleen maar in de auto gezeten hadden, hebben we onze sportkleding aan gedaan en zijn de fitness ruimte van het hotel in gedoken. Lekker even een uurtje op de apparaten ons uitleven.

Fitnessresultaten

Na het sporten zijn we, uiteraard na een verfrissende douche, op zoek gegaan naar wat te eten. Helaas was er hier weinig keus en omdat we geen zin hadden om weer een half uur in de auto te zitten is het de McDonalds geworden aan de overkant van de weg. Na het eten zijn we teruggereden naar het hotel en hier hebben we vast onze was gedaan. Morgen gaan we naar de diverse bezienswaardigheden van Sioux City.
Onze hotelkamer Onze hotelkamer2