En ook voor vanmorgen hadden we voor de zekerheid de wekker gezet, want we willen toch niet het ontbijt missen.

Ik denk wel dat we op tijd hadden geweest, maar dan hadden we wel moeten haasten en nu konden we toch iets rustiger wakker worden. Na het ontbijt hebben we de boel in de kamer opgeruimd en zijn op pad gegaan. Als eerste zijn we naar een Target gereden, hierbij in de buurt zat ook een Michaels en een Best Buy.

koffie halen bij Starbucks

Terwijl ik bij Michaels sta te kijken bij de vinyl voor de cricut wordt ik aangesproken door een vrouw, nou ja aangesproken, ze fluisterde dat ik dat beter ergens anders kon halen, dan had ik veel meer voor de helft van het geld en veel meer keuze in kleur.

zwarte kerstman

We moesten toch nog even terug naar de Target en daar hebben we met behulp van de free WiFi het adres gezocht Onze volgende stop werd dus deze grafische winkel voor een yard vinyl. Hierna zijn we naar JoAnn gereden, die lag toch vlak in de buurt. En als laatste zijn we naar de Walmart in Oregon gereden. We hebben zo goed als alle boodschappen in huis en hierna zijn we weer terug gegaan naar het hotel. Zoals ondertussen erg gebruikelijk is in Portland is stonden we weer in de file.

wegenconstructie Portland

Portland is een grote stad, maar het maakt niet uit op welk tijdstip of op welke weg je rijdt, je staat in de file. Maar Portland is ook de enige stad in Oregon waar je redelijk kunt winkelen en waar je keuze hebt. In het hotel hebben we eerst een was in de machine gegooid, want daar hebben we morgen niet echt tijd voor. En omdat we hierna nog een was hadden hebben we maar wat brood gegeten op de kamer en heb ik ondertussen de koffers ingepakt voor richting Nederland. Dus de verdeling weer zoals het moet. Voor alsnog gaat het allemaal net passen. Het is wel behelpen met maar 2 koffers hoor. Morgen gaan we terug naar Seattle en daar hebben we dan zondag ook nog een groot deel van de dag voordat we ons bij SeaTac airport mogen melden. Maar het einde komt nu toch echt in zicht.