Vanmorgen hadden we na het ontbijt, het inpakken en het uitchecken voor de deur van het hotel nog even gefacetimed met mijn moeder. Hierna zijn we op weg gegaan voor de rit richting Manassas.

Deze rit ging van bochtige kronkelweggetjes door de bergen naar vlakke rechte stukken. We reden door verschillende leuke echte Amerikaanse dorpjes waar gras maaien hoog in het vaandel staat, want bijna overal zat er wel iemand op een elektrische grasmaaier. Onderweg in Madison hebben we bij de Subway een heerlijk broodje in elkaar laten zetten en nadat we deze opgegeten hadden zijn we in de naast gelegen Food Lion naar binnen gelopen om te kijken hoe deze supermarkt er uit ziet. Dit zag er net als Martin’s prima verzorgd uit, dus eentje om in gedachten te houden. Eigenlijk is Safeway nog het minste van de supermarkten die we bezocht hebben. Hierna zijn we rechtstreeks doorgereden naar het hotel en om 10 voor 2 checkten we in het hotel in Manassas in.

Hotelkamer

Omdat we afgelopen dagen geen kans hadden om een was te draaien, simpelweg omdat er geen guestlaundry was (foutje bij het boeken, niet goed opgelet) en we door onze schone spullen heen waren hebben we de middag gebruikt om te wassen. Nadat alles weer gewassen en gestreken in de koffers lag hebben we de toaster aangezet en hebben we op de kamer een broodje gegeten. Omdat we toch wel trek hadden in een heerlijk toetje zijn we hiervoor naar Coldstone Creamery gegaan, deze ligt verderop in de straat.

ijsje wordt gemaakt

ijsje

Ook dit keer smaakte het ijsje weer superlekker. Dat we dit nog niet eerder hebben geprobeerd snappen we echt niet. Maar goed na het ijsje zijn we nog even bij de Barnes & Nobles naar binnen gegaan voor nog 2 delen van de mangaserie die Romy had uitgezocht.

Boeken kijken bij B&N

Hierna zijn we terug gegaan naar de kamer en hebben hier nog wat televisie gekeken. Morgen gaan we naar Manassas Battlefield en de andere bezienswaardigheden uit de burgeroorlog en ’s middags gaan we naar het Jiffy Lube Live in Bristow voor een concert van Florida Georgia Line, Thompson Square en Luke Bryan. Voor de niet kenners onder ons, dit zijn country artiesten die op dit moment vele nummers hebben in de diverse charts.