Ook vanmorgen waren we redelijk op tijd wakker en na het ontbijt hebben we de koffers weer in de auto gezet om onze rit te vervolgen. Als eerste hebben we bij Martin’s weer lekkere broodjes gehaald voor tussen de middag.

De oprit naar de snelweg was afgesloten, dus moesten we snel op zoek naar een andere toerit. Deze hadden we zo gevonden, maar ook deze was afgesloten. Hier stond wel iemand waar we wat konden vragen. Het bleek dat er rotsen waren gevallen en dat ze dat nu aan het opruimen waren. De volgende oprit zou wel open zijn. Ondertussen waren we al een uur aan het rijden op zoek naar een oprit voor de snelweg. De oprit die open was, bleek ook degene te zijn waar wij er weer vanaf hadden gemoeten voor de ingang van de Blue Ridge Parkway.

Blue Ridge Parkway

De Blue Ridge Parkway behoort niet tot het Nationale Parkensysteem van Amerika, maar is wel een hele mooie weg door de eerste bergenkam van Virginia. Helaas hadden we nu geen geluk, we hebben geen hertje of beer gezien. Wel een enkele eekhoorn, maar daar bleef het dit keer bij.

Blue Ridge Parkway2

Het maakte de rit niet minder mooi. Er zit nog één nadeel aan deze mooie weg, dat is dat bij de uitkijkpunten er bijna niets te zien valt, terwijl we onderweg toch echt hele mooie uitzichten hebben gezien. Iets over de helft zijn we gestopt voor een simpele lunch met broodjes pindakaas en jam.

Blue Ridge Parkway3

Rond 2 uur waren we in het hotel aangekomen en hier kregen we voor de komende 2 nachten kamer 231 toegewezen. Omdat het nog te vroeg was om in de kamer te blijven zitten zijn we naar de tegenover gelegen mall gegaan. Dit was geen grote mall, maar ze hadden een Macy’s, waar Sjon eindelijk zijn pak heeft gevonden. Terwijl Romy aan het kijken was voor leuke jurkjes heeft Sjon met Pieter en Petra gefacetimed. Verder was deze mall een leuk tijdverdrijf. Hierna zijn we naar Olive Garden gereden en hebben hier lekker gegeten.

Olive Garden

Olive Garden2 Olive Garden3

Omdat er even verder op een Sweet Frog zat, besloten we het dessert bij Olive Garden te laten voor wat het was en hebben een heerlijke frozen yoghurt bij Sweet Frog gehaald. Omdat Romy nog even met Ramon wilde Skypen zijn we terug gegaan naar het hotel en hebben we lekker rustig aan gedaan. Sjon heeft wat honkbal gekeken, ik heb wat zitten gamen op mijn mobiel en Romy heeft zoals eerder gezegd met Ramon geskypet. Morgen gaan we in ieder geval naar Appomattox Courthouse. Hier is op 9 april 1865 het vredesverdrag getekend tussen Generaal Lee en Generaal Grant, wat het einde van de Amerikaanse burgeroorlog betekende.