Vanmorgen hebben we lekker rustig aan gedaan en zijn na het ontbijt eerst lekker in de hottub geweest. Omdat we nog broodjes over hadden van gisteren hebben we de oven aangezet en deze in de oven lekker knapperig gemaakt. Na de lunch zijn we wat wezen shoppen en om 3 uur stonden we bij Arjan en Ina op de stoep.

Hier hebben we heerlijk bij het zwembad gezeten en gekletst over Florida, cruisen, Florida en natuurlijk ons favoriete onderwerp Florida.

bij Arjan en Ina

Arjan en Ina zijn op een Disney Cruise geweest en aangezien wij dat ook een keer willen doen hebben we het daar natuurlijk ook over gehad. Rond half 6 zijn we op pad gegaan richting onze dinerafspraak. Kim en Maaike waren al bij de Olive Garden en hadden vast een beeper geregeld. We waren er bijna toen ik een smsje kreeg dat zij al aan tafel zaten. Het eten was weer heerlijk en we zaten super gezellig. Zelfs nadat we de ober allang al betaald hadden zaten we nog lekker te kletsen. Om ruimte te maken voor andere gasten zijn we naar buiten gegaan en hebben daar nog even staan kletsen.

Lekker eten bij Olive Garden Nog even kletsen

Omdat zij nog moesten inpakken en alles in orde maken voor hun terug vlucht morgen hebben we elkaar gedag gezegd en zijn we ieder onze eigen kant op gegaan. De rest van de avond hebben we ook lekker rustig aan gedaan. Morgen gaan we ’s ochtends shoppen en in de middag en avond inpakken en ook ons gereed maken voor de terugreis.