Vanmorgen moesten wij helaas door de weersomstandigheden onze plannen voor vandaag wijzigen. Bij het opstaan bleek het te regenen en de voorspellingen voor zowel in de Orlando area als de omgeving van Clearwater zagen er niet goed uit. Deze voorspellingen gaven tot zeker 4 uur regen.

Daarom hebben wij de plannen voor een bezoek aan Winter in de ijskast gezet en hebben de morgen rustig aan gedaan. We hebben in deze tijd alvast de koffers te voorschijn gehaald (want de rest van de week wordt het wel mooi weer en kunnen we dan leuke dingen doen) en vast wat spullen ingepakt. Terwijl ik daar mee bezig was heeft Sjon wat boodschappen gedaan. De lunch hebben we in onze condo gegeten. Na de lunch zijn wij in de auto gestapt en zijn wij naar Posner Park gereden. Dit is een shopping gedeelte in Davenport en hebben de beschikking over diverse grote winkels. Als eerste hebben wij de Best Buy bezocht waar we in eerste instantie niets konden vinden. Hierna zijn we naar Books a Million gelopen. Altijd leuk om hier te kijken naar de grote hoeveelheid boeken. Onze laatste stop was Target en hier hebben we bij de Starbucks een beker koffie gehaald.

Bij Starbucks

Nu zijn we weer terug gegaan naar Best Buy. Toch nog even hier naar binnen en nu kwamen we niet met leeg handen naar buiten. We wilden eigenlijk ook nog even naar Petsmart en Michaels, maar omdat het al wat later werd en we ook nog naar Downtown Disney wilden, besloten we om de laatste 2 een andere keer te bezoeken. Op naar Downtown Disney. Hier zijn we vanwege de tijd als eerste naar Earls of Sandwich gelopen en hebben daar een heerlijk warm broodje gegeten.

Earls of Sandwich Earls of Sandwich2

Daarna zijn we alle winkels doorgelopen op zoek naar leuke dingen. En die hebben we gevonden, we kwamen niet met lege handen naar buiten.

Disney

Disney2

Onderweg naar huis, hebben we een stop gemaakt bij LBVFS en Walmart. Morgen gaan we naar Kelly Park, waar we een afspraak hebben met Sherri. Gelukkig zijn de voorspellingen voor morgen en de rest van de week beter.