We hadden vanmorgen om 11 uur met Kim en Maaike afgesproken in Seaworld, maar omdat Romy zich niet helemaal lekker voelde hadden we Kim gesmst dat we na de lunch gingen proberen en dat Romy nog even een uurtje ging slapen. Gelukkig was Romy daar door genoeg opgeknapt om na de lunch na Seaworld te gaan.

Omdat we dachten dat Kim en Maaike bij de underwaterviewing zouden zijn, zijn we daar meteen heen gelopen. Uiteraard hebben we eerst een blik geworpen in de nursery, maar helaas zwommen hier geen kleintjes. Bij de underwaterviewing waren Tilikum en Trua aan het spelen.

Trua en Tilikum Tilikum

Terwijl we daar stonden te wachten zagen we dat Tilikum aan zijn staartflipper bloedde. Dit hebben we gemeld aan de mevrouw die daar stond en zij heeft het weer doorgegeven aan de trainers. Niet veel later kwam er ineens een trainer aan op zoek naar Romy (zij had het namelijk gemeld) om speciaal aan haar door te geven dat het waarschijnlijk niets ernstigs was en dat de dierenarts gewaarschuwd was. Ondertussen waren Kim en Maaike ook gearriveerd. Sjon wilde graag Kraken nog een keer doen, maar Romy en ik wilden graag bij de orka’s blijven. Maaike wilde wel met Sjon mee en zij zijn samen naar Kraken gegaan. Deze hebben ze 2 keer gedaan en ook een keer Manta.

Kim, Romy en ik zijn naar de show van 3 uur gegaan. Omdat het werken met dieren onvoorspelbaar is, is geen één show hetzelfde. Het was weer super geweldig.

show1

show1-1

show1-2

show1-3

Na de show zijn we in het stadion gebleven en hebben daar een beter plekje gezocht voor de show van half 5. Terwijl we hier aan het wachten waren kwamen Sjon en Maaike ons weer gezelschap houden. De plekken waar we nu zaten, het midden van het midden waren nog beter en vanaf hier konden we de show nog beter zien.

Show2

Show2-1

Show2-3

Na deze show zijn we nog even naar de underwaterviewing gelopen en zagen dat Tilikum nog steeds heftig aan het bloeden was. We hoorden dat de dierenarts er was en dat hij/zij ging kijken naar zijn staartvin. Om half 7 zaten we wederom in het stadion om de show van Shamu Rocks te kijken. Terwijl we weer in het midden van het midden zaten te wachten zagen we dat de arts met Tilikum bezig was.

wachten op de show

Nu maar hopen dat het gauw hersteld. En ook deze laatste show was weer super.

show3

show3-1

show3-2

show3-3

Bij de uitgang hebben we in het winkeltje nog een nieuwe Iphone case voor Romy en mij gekocht met natuurlijk orka’s hierop. We hadden met Kim en Maaike afgesproken om bij de Outback te gaan eten. Sjon heeft nu eindelijk bij Outback de babybackribs geprobeerd en ze smaakten heerlijk, Kim en Maaike hadden ook de ribs genomen. Romy en ik hadden een Outback Special en deze was superlekker. Terwijl we net klaar waren met onze maaltijd kwamen ze langs met proefjes van een dessert met wafels en aardbeien. En natuurlijk smaakte dat zo lekker dat we hiervoor gingen.

eten bij Outback

We hadden er 3 genomen. Romy en ik hebben er samen één gedeeld, Kim en Maaike samen één en Sjon had helaas geen deelmaatje, dus die heeft hem in zijn uppie opgegeten. We zaten zo vol, de rest van de week nemen we geen dessert meer na het eten. Morgen gaan we eerst naar Cocoa Beach area om hopelijk daarna nog naar Mount Dora te gaan. Om 5 uur hebben we met Kim en Maaike afgesproken in de Florida Shoppingmall, waar Romy met hen Sushi gaat eten. Sjon en ik weten nog niet wat we in de Foodcourt kiezen.